(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DANIŞMA KURULU TOPLANDI

Zonguldak’ta, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Saygı Duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okunan Toplantının Divan Başkanlığını Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem yaptı.

CHP Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, toplantıda yaptığı konuşmada, İl Başkan ıseçildiğinde kendisine verdiği söz olan “Zonguldak Belediye Başkanlığını kazanmak ve İl Genelinde birinci parti olma” sözünün gerçekleştiğini hatırlattı.

Elde edilen başarının tesadüf olmadığını savunan Dural, şöyle dedi:

“Adaylaşma süreçlerinden itibaren ölçülerek, planlanarak, büyük bir emek harcanarak, gecemizi gündüzümüze katarak örgütümüzle birlikte gerçekleştirdiğimiz şanlı bir yürüyüştür.

8 İlçenin 6’sını kazandık ve en önemlisi de il belediyesini kazanarak başarımızı taçlandırdık. Zonguldak’ımızı kırmızıya boyadık. Türkiye’de Cumhuriyet Halk Partisinin kazanmış olduğu toplam 49 beldenin 6 tanesini alarak belde ölçeğinde de büyük bir başarıya imza attık.

Türkiye Belediyeler Birliğinin Zonguldak’ta yapılan meclis üyesi seçiminde 180 oy alarak en yakın rakibimize büyük bir fark atarak 7 tane meclis üyesini Türkiye Belediyeler Birliğine gönderme başarısı elde ettik. Bu başarıyı elde etmek için koordineli çalıştık.

İl yönetim kurulumuzun birleştirici ve herkesi kucaklayan politikası ile tüm örgütümüzü ve belediyelerimizi eş güdüm halinde bir arada tuttuk.

Tüm bu başarıların elde edilmesinde bize her zaman güvenen gerek telefon ile gerek yüz yüze görüşmelerimizde bizlere desteklerini ileten, değişimin mimarı Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’ e teşekkürü bir borç bilirim. Bu süreçte dostluğunu, samimiyetini ve desteklerini bizlerden hiç esirgemeyen Genel Başkan Yardımcımız, Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz ve Milletvekilimiz Sayın Eylem Ertuğ Ertuğrul’a teşekkürlerimi sunarım.

Bu seçim döneminde büyük bir özveri ile çalışan değerli yol arkadaşlarım il yönetim kurulu üyelerine, ilçe başkanlarıma ve yönetim kurulu üyelerine, kadın ve gençlik kollarımıza, seçilen belediye başkanlarımıza ve adaylarımıza, partimiz için emek veren çalışanlarımıza ve tüm partililerimize teşekkürlerimi, şükranlarımı sunuyorum. Her bir Cumhuriyet Halk Partilinin varlığı ile onur duyuyorum.

ERDEM TBB’DE ENCÜMEN ÜYESİ OLDU

Tüm bunların yanında; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel Zonguldak’a özel bir önem verdiğini bir kez daha göstererek Türkiye Belediyeler Birliği seçimlerinde talebimizi yerine getirmiş ve Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’in Türkiye Belediyeler Birliği encümenine seçilmesini sağlamıştır. Bu sebeple ; Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Gökhan Zeybek’e  ve Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ensar Aytekin’e teşekkürlerimi sunuyorum.

KISIR ÇEKİŞMELERİ BİR KENARA BIRAKACAĞIZ

Genel başkanımız Sayın Özgür Özel’in dediği gibi, bu halk bize bir tüketici değil, yatırım kredisi vermiştir. Bize düşen parti içindeki kısır çekişmelerimizi bir kenara bırakıp, birlik ve beraberlik içinde var gücümüzle çalışıp, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün bize en büyük armağanı ve yadigârı olan Cumhuriyet Halk Partisi’ni iktidara taşımaktır. Yatağa aç girmek zorunda olan bebeklerimizin, torununa bir simit dahi alamaz durumda olan emeklilerimizin, KPSS’den yeterli puanı almasına rağmen atanamadığı için bunalıma girip intihar eden öğretmenlerimizin, küstürülüp ötekileştirilerek yurtdışına göç ettirilen hekimlerimizin, çiftçilerimizin, köylülerimizin, esnafımızın ve daha nicelerinin sorumluluğunu üzerimizde taşıdığımızın bilincindeyiz.

Ülkemizi bu durumdan kurtaracak olan, hak ettiği muasır medeniyetler seviyesine yeniden çıkaracak olan bu ülkenin kurucu ve kurtarıcı partisi, sigortası Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Sözlerime Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün şu sözleri ile son vermek istiyorum ‘Tek bir şeye ihtiyacımız vardır, çalışkan olmak.”

CHP Milletvekilleri Deniz Yayuzyılmaz, Eylem Ertuğ Ertuğrul’un da birer konuşma yaptığı toplantıya, eski Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, CHP’li Belediye Başkanları, İlçe ve Belde Başkanları, partinin kadın ve gençlik kolları başkan ve yöneticileri katıldı.




Bu sayfayı yazdır

7.07.2024 15:06:20

Bu haber 230 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 78.636.892

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
296 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
445 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri