(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

UNUTTURMUYORUZ!!!

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak’ın Mithatpaşa Mahallesindeki Yeni Cami’deki olumsuzlukları gündeme getirmemiz, yetkilileri ‘göstermelik de olsa’ harekete geçirdi.

Hakimiyet Yayın Grubu Zonguldak Bölge Sorumlusu Orhan Akyüz’ün takibinde zaman zaman gündeme taşıdığımız İsmetpaşa Sokak’taki Yeni Cami şadırvanında yapılan temizlik çalışması, cemaat tarafından ‘göstermelik’ bulundu.

Yeni Cami’nin abdest alınan şadırvanlarından birinin tavan kısmının 18 Mayıs’ta henüz belirlenemeyen nedenle çökme yaşanmıştı.

Şans eseri vatandaşların bulunmadığı sırada yaşanan çekme sonrası ile yetkililerin ilgisizliği dikkat çekmişti.

"Göstermelik Temizlik"

Birkaç kez haberlerle gündeme taşıdığımız olumsuzluğun “Facia mı Bekleniyor!” başlıklı son haberimiz ardından şadırvanın bulunduğu alanın ilgililer tarafından küçük çaplı temizlik yapıldı. Tavan kısmındaki tehlikenin devam ettiği şadırvanda, güvenlik amacıyla çekilen şeridin ise kaldırıldığı görüldü.

“Burada Abdest Alamayız”

Camide namaz kılan bazı vatandaşlar, göçüğün oluştuğu şadırvanın tavan kısmının üzerinin insanların yoğunlukla kullandığı kaldırım olduğunun apaçık bilindiğine dikkati çekerek, şöyle konuştular:

“Görüyorsunuz, tehlike halen geçmiş değil, her haliyle çok eski olduğu bilinen şadırvanın çöken tavan kısmından küçük ve büyük ölçekte sıva parçaları abdest alanların üzerine her an düşebilir. Güvenlik şeridini kaldırmakla büyük yanlış yapılmıştır, böyle halde burada abdest alınır mı kesinlikle alamayız, çünkü tehlike halen devam ediyor. Niye tedbir alınmıyor anlaşılır gibi değil, can yanması mı bekleniyor, Allah göstermesin üzücü bir durumun yaşanması halinde sorumlu kim ya da kimler olacak. Tekraren uyarıyoruz, burada mutlaka tedbir alınmalıdır.”

 




Bu sayfayı yazdır

10.06.2024 10:00:30

Bu haber 259 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.634

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4762 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri