(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TBB'DE 14 İSİM ARASINA GİRDİ

(Haber: Fikri kapan) - Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Üyeliğine seçildiği bildirildi.

Zonguldak Belediyesi Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, bugün gerçekleştirilen seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanlığına seçilirken, Başkan Vekilliğine ise Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Zeydan Karalargetirildi.

Zonguldak Belediye Başkanı Erdem ise 14 kişiden oluşan TBB Encümeni üyeliğinde görev aldı.

DURAL KUTLADI

Bu arada, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, Encümen üyeliğine seçilmesi dolayısıyla Erdem’i kutladı.

Dural, açıklamasında şunları kaydetti:

“Zonguldak Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem Türkiye Belediyeler Birliği Encümen Üyesi seçilmiştir. Karadeniz bölgesi ve Zonguldak’ımız için çok önemli bir göreve seçilen, bu gururu bizlere yaşatan Belediye Başkanımız Sayın Tahsin Erdem’i tüm örgütüm adına tebrik ediyorum. Çalışkan Örgütümüzün özverili, fedekarca çalışmalarıyla kazanılan bu başarıya değerli katkılarıyla destek veren başta Sayın Genel Başkanımız Özgür Özel’e, Genel Başkan Yardımcımız Zonguldak Milletvekilimiz Sayın Deniz Yavuzyılmaz’a, Zonguldak Milletvekilimiz Eylem Ertuğ Ertuğrul’a ve Belediye Başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum.”

GENEL BAŞKAN İLE GÖRÜŞTÜ

Diğer yandan Dural, gerçekleştirilen TBB seçimleri öncesi, CHP Genel Başkanı Özgül Özel ile görüştüğünü ifade etti.

Görüşmede, Özel ile görüşmesinde Zonguldak’ın beklenti ve taleplerini ilettiğini belirten Dural, “Zonguldak’ımızın tümüne faydalı hizmetler getirmek isteğimizden bahsettim. Kendisi isteklerimizi olumlu karşıladı. Toplantının güzel şehrimiz Zonguldak’a hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

TBB seçimlerine CHP’den Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Kozlu Belediye Başkanı Altuğ Dökmeci, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk ve Zonguldak Belediye Meclisi Grup Başkan Vekili Atınç Kayınova katılmıştı.




Bu sayfayı yazdır

5.06.2024 17:41:08

Bu haber 356 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.825

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri