(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MADEN ŞEHİDİ’NE SON GÖREV

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ta Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Karadon Müessese Müdürlüğü Gelik İşletmesine bağlı maden ocağında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 33 yaşındaki Tevfik Soy, Bartın'da son yolculuğuna uğurlandı.

Genel Maden İşçileri Sendikası GMİS) Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Maden Şehidi Soy’un cenaze namazı bugün (5 Haziran) Bartın’ndaki İmam Hatip Camisi’nde öğle namazı ardından kılındı.

Namazın ardından dua edilen Şehit Madenci Karaköy Aile Mezarlığında toprağa verildi.

Maden Şehidi Soy’un cenazesine Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Bartın Milletvekili Yusuf Ziya Aldatmaz, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Zonguldak İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Cezmi Yalınkılıç, TTK Genel Müdürü Muharrem Kiraz ve Genel Müdür Yardımcıları ile Müesseseler Yöneticileri, Bartın Belediye Başkan Vekili Selim Karakaş, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Vekili İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Amelebirliği Başkanı Veli Köktürk,  GMİS Karadon Şube Başkan ve Yöneticileri ile GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri, şehit madencinin mesai arkadaşları, madenciler ve yakınları katıldı.

TTK’da 2019 yılında işbaşı yapan maden şehidi Tevfik Soy evli ve 2 çocuk babasıydı.




Bu sayfayı yazdır

5.06.2024 17:16:37

Bu haber 317 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.823

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri