(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BOMBALAR PEŞ PEŞE..!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Sevgi, Barış, Dostluk Festivalinin iptal edilmesiyle yapılamayacak olan halk konserlerine alternatif konserler serisi geliyor.

İlçenin en gözde mekanları arasında sayılan Musa’nın Yeri Plaj Restoran, yaz sezonunda, aralarında Bülent Ersoy gibi ünlü sanatçıların da yer aldığı bir dizi konser organize ediyor.

Avşarlar Şirketi Ortaklarından Erkan ve Doğukan Avşar kardeşler , bu yılki yaz konserleri için önceden hazırlıklarını tamamladıklarını ve sanatçıların da belirlendiğini söyledi.

AYCİN ASAR İLE BAŞLIYOR

Ereğli-Alaplı Karayolu’ndaki Belediye (Sevgi) Plajı Tesislerinde yer alan Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da ilk yaz konserinin 22 Haziran’da verileceğini duyuran Avşar kardeşler, tesislerin açık alanındaki konserde Aycin Asar’ın sahnede olacağını hatırlattı.

İKİNCİ BOMBA LİNET!..

Verilen bilgilere göre; Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da Yaz Konserleri serisinin ikinci ismi yine ünlü bir yorumcu olacak. Ünlü sanatçı Linet 5 Temmuz’da sahne alacağı mekanda, bir birinden güzel eserleri kendi yorumu ile seslendirecek.

VE BÜLENT ERSOY…

Müzik dünyasına adeta adını kazıyan isimlerin başında gelen Bülent Ersoy da, Musa’nın Yeri Yaz Konserlerinde sahne alacak.

Temmuz konserlerinin ikincisinde Karadeniz Ereğli’ye gelecek olan Bülent Ersoy, 26 Temmuz’da müzikseverlerin karşısına çıkacak.

Kendine has yorumu ile başta sanat müziği olmak üzere çeşitli müzik dallarında seslendirdiği eserlerle kulaklara hitap eden Bülent Ersoy, izleyenleri kah coşturacak, kah duygulu anlar yaşatacak.

 EKİN UZANLAR 17 AĞUSTOS’TA…

Son dönemlerin farklı seslerinde Ekin Uzunlar da Musa’nın Yeri Plaj restoranda müzikseverlerle bir araya gelecek.

Ağırlıklı olarak arabesk tarz eserleri günün sanat dünyasına göre yorumlayan Ekin Uzunlar 17 Ağustos akşamı sahne alacak.

EYLÜL’ÜN KONSERİ “DERYA BEDAVACI”

Musa’nın Yeri Plaj Restoran’da Eylül Ayı konserinde ise Karadeniz Ereğli’ye olan sevgisi ile bilinen Derya Bedavacı sahnede olacak.

Sesi ve yorumu ile dikkat çeken genç sanatçı 6 Eylül’de sahnede olacak.

REZERVASYON YAPTIRIN!

Musa’nın Yeri İşletmecileri Doğukan - Erkan Avşar, müzikseverlerin, şimdiden rezervasyon yaptırabileceklerini belirterek, “rezervasyon yapmak isteyen misafirlerimiz 0541 907 67 75 nolu telefon ile arayabilirler” dedi.

Avşar kardeşler, Yaz konserlerinin ilerleyen zamanlarda da çeşitli sanatçılarla devam edeceğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

4.06.2024 16:37:24

Bu haber 3232 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 77.327.364

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
286 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1916 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4746 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri