(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÖMÜR BOYU DİLEĞİYLE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Sanayici/İş İnsanı Abdulkadir Çınar’ın oğlu Abdurrahman Çınar, evlilik yaşamını Terzi Ailesinin kızı Ahsen ile birleştirdi.

Fatma-Adem Terzi Çiftinin çocukları Abdurrahman ile Zeynep-Abdulkadir Çınar çiftinin çocukları Abdurrahman’ın düğün merasimleri, Gülüç Beldesindeki Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonu’nda gerçekleştirildi.

Çınar ve Terzi Ailelerinin davetlileri Lobide karşıladığı düğün merasimi, Ahsen ile Abdurrahman Çınar’ın hazırlanan özel stant üzerinden yürüyerek salona girişleri ile başladı.

Alanda gençlerin fotoğraf çekimi ardından kendilerine hazırlanan masaya oturmaları sonrası; Kur’an-ı Kerim Kursu öğreticisi Ersin Uçar, Kur’an-Kerim Tilaveti okudu.

Karadeniz Ereğli İlçe müftüsü Sabri Kütükçü’nün dua ettirdiği düğün etkinliğinde, Babalar Abdulkadir Çınar ile Adem Terzi, yaptıkları kısa konuşmalarla davetlilere haş geldin dediler, evlatlarına ömür boyu mutluluk dilediler.

Nurcahit Candan ve ekibince çalınıp, seslendirilen Türk Tasavvuf Müziği eserleri ile devam eden düğün merasiminde Gelin ile damat tebrikleri ve ailelerin hediyelerini kabul ettiler.

Aralarında Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Arslan Keleş, Ereğli TSO Meclis Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi Tasin Tanyıldız, bazı sivil toplum kuruluş başkan ve yöneticileri, eski AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çınar Boru Profil AŞ Kurucusu Abdurrahman Çınar, iş dünyasından çok sayıda ismin aralarında bulunduğu davetlilere yiyecek ve içecek ikramlarında bulunuldu.

Bu arada, masalara, “Değerli Misafirimiz, sizin adınıza Filistin/Gazze’deki kardeşlerimize ulaştırılmak üzere Çare Derneği’ne bağışta bulunulmuştur” yazılı not bırakıldığı dikkat çekti.

Genç çiftin nikah törenleri ise 25 Mayıs’ta Ankara’da düzenlenen törenle gerçekleştirilmişti.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; Ahsen-Abdurrahman çınar çiftine ömür boyu mutluluklardiliyor, bu mutlu beraberliğe olur veren ailelerini kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

29.05.2024 13:21:04

Bu haber 1905 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 78.617.813

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
290 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
439 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
779 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri