(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AĞIZLAR ‘TAT’LANDI”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki TAT Metal A.Ş. ile şirkette şirkette yetkili Türk Metal Sendikası arasında süren Toplu İş Sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlandı.

1 Ocak 2024’den geçerli olmak üzere başlayan toplu iş sözleşme görüşmelerinin 5. Oturumunda taraflar arasında tüm maddeler özerinde anlaşmaya varıldı.

31 Ocak 2026 tarihine kadar geçerli olacak olan yeni dönem sözleşme kapsamında, işçilerin ücretleri, maaş/ikramiye diliminde yüzde 103, sosyal haklarda ise yüzde 140 artışla imza altına alındı.

Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Altan Kalfa, gerçekleşen sözleşmenin ardından üyelere yönelik yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“Çok kıymetli Tat Metal çalışanı üyelerimiz, büyük bir özveri ve kararlılıkla yürüttüğümüz toplu sözleşme sürecinin, üyelerimizin yüzünü güldürecek bir sonuçla tamamlanmış olmasından dolayı derin bir memnuniyet duyuyoruz. Bu başarının mimarları olan Genel Başkanımız, Genel Başkan Yardımcımız Yusuf Ziya Odabaş ve tüm Genel Merkez Yöneticilerimize içtenlikle teşekkür ederiz.
Sürecin her aşamasında bizlere inanç ve desteklerini esirgemeyen Tat Metal emekçilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Sizlerin bu süreçte gösterdiği birlik ve beraberlik, karşılıklı anlayış ve dayanışma, elde ettiğimiz başarının temel taşları olmuştur.
Ayrıca, Tat Metal işyeri yöneticilerimize de gösterdikleri anlayış ve duyarlılık için ayrıca teşekkür ederiz. İşbirliğiniz ve açık iletişiminiz, bu sürecin olumlu sonuçlanmasında kilit rol oynamıştır.
Hep birlikte, daha adil ve huzurlu bir çalışma ortamı yaratma yolunda attığımız bu önemli adım, geleceğe dair umutlarımızı yeşertmiştir. Bu süreçte emeği geçen herkese tekrar teşekkür eder, sağlık ve başarılar dileriz.”

OYUNLARLA KUTLANDI

Sözleşmenin imza altına alınması ardından Büyük Anadolu Ereğli Otel’de Tat Metal üyelerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Üyeyi bilgilendirmek amacıyla tesislere gelen Türk Metal Şube Başkanı Kalfa, alkışlar ve tezahüratlarla karşılandı, çalan müzik eşliğinde işçilerin isteği üzerine oyun havası oynadı.




Bu sayfayı yazdır

1.05.2024 09:10:06

Bu haber 3038 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.400.639

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
942 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1104 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2114 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri