(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

RAKİBE RÖVANŞI VERMEDİ!

(Haber: Orhan Akyüz) - Çelikelliler Spor Kulübü, Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nü 68-56 yenerek ligin ilk yarısında deplasmanda olduğu gibi sahasında da rakibine geçit vermedi.

Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi C grubunda mücadele eden sarı lacivertli ekip Çelikelliler Spor Kulübü, ligin ilk yarısının ilk maçında deplasmanda 95-90 yendikleri Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’nü, kendi sahasında da 68-56 yenerek eli boş göndermenin sevincini yaşıyor.

Çelikelliler, Zonguldak Site Spor Salonu'nda karşılaştığı rakibi Eskişehir Gelişim Spor Kulübü’ne üstünlük sağlayarak maçın birinci periyotunu 20-14, ikinci periyotunu da 35-34 skorla önde tamamladı, ikinci yarıda da üçüncü periyotu 49-47 ve dördüncü periyotu 68-56 kazanarak müsabakan galibiyetle ayrılmayı başardı.

BİR AVUÇ TARAFTAR DESTEĞİYLE

Çelikelliler Spor Kulübü, oyuncuların aileleri ve yakınları olmak üzere bir avuç taraftar desteğiyle rakibini zor da olsa yendi.

MAÇTAN İZLENİMLER

Ligin ikinci yarısının ilk maçında rakibi Eskişehir Gelişim Spor Kulübü karşısında Çelikelliler Spor Kulübü oyuncularının heyecanlı oldukları gözden kaçmadı, zaman zaman tutuk oynayan ev sahibi takımın oyuncularının özellikle 3 sayılı atışlarda ve ribauntlarda rakip oyunculara nazaran yoksun oldukları görüldü.

Ev sahibi takımın oyuncularından Ali Apaydın’ın ise rakip oyunculara markajlardaki etkinliği ve ribauntlarda topa sahip olmasının yanı sıra takımı adına 2 ve 3 sayılık atışlarının galibiyette etkin rol olduğu gözlemlendi.

Bu arada ligde iddialarını sürdürebilmeleri için ev sahibi takımın hemen hemen çok sayıdaki oyuncularının bir an önce kendilerine çeki düzen vererek toparlanmaları gerektiği dikkat çekti.

Diğer yandan her iki takımın oyuncularının birbirlerine bariz şekilde üstünlük sağlayamadıkları da gözden kaçmadı.

AMBULANS OLMAYINCA MAÇA GEÇ BAŞLANDI

Öte yandan müsabakanın ikinci yarısında salonda sağlıkçıların görülmemesi ve dışarıda ambulansın bulunmaması nedeniyle hakemler maçı oynatmadı.

Bir süre sonra sağlıkçıların ve ambulansın gelmesiyle maça yaklaşık 10 dakika geç başlandı.

ONLAR TAKIMI YALNIZ BIRAKMADILAR

Bu arada Çelikelliler Spor Kulübü’ne destek olmak amacıyla maçı Zonguldak Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Yüksel,

2004-2009 döneminde görev yapan Zonguldak Belediye Başkanı Secaattin Gonca, kamuoyu tarafından tanınmış sevilen iş insanı Mehmet Apaydın, araştırmacı gazeteci Orhan Akyüz, kentin sevilen avukatlarından hukukçu kimliğiyle bilinen Şenol Köktürk, CHP Zonguldak Belediye Meclisi Üyesi Erdoğan Dilek, eski hentbol antrenörü Erhan Acar, Çelikelliler futbol takımında geçmişte kalecilik yaptığında “uçan manda” lakabıyla takılan Kerim Kubalas izledi.

C GRUBU’NDA OYNADIĞI MAÇLAR VE FİKSTÜRÜ

Çelikelliler Spor Kulübü’nün bugüne dek yaptığı 6 maçta aldıkları 3 galibiyet ile 3 mağlubiyetin skorları ve fikstürü şöyle:

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 90

Çelikelliler Spor Kulübü: 95

Çelikelliler Spor Kulübü: 54

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü: 73

Çelikelliler Spor Kulübü: 66

İTÜ: 62

TÜSAŞ Spor Kulübü: 80

Çelikelliler Spor Kulübü: 46

Çelikelliler Spor Kulübü: 56

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü: 75

İKİNCİ YARI MAÇLARI

Çelikelliler Spor Kulübü: 68

Eskişehir Gelişim Spor Kulübü: 56

Ünsped Spor ve Kültür Kulübü:

Çelikelliler Spor Kulübü:

Çelikeliler Spor Kulübü:

İTÜ:

Çelikelliler Spor Kulübü:

TÜSAŞ Spor Kulübü:

Yalova Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulubü:

Çelikelliler Spor Kulübü:

ÇELİKELLİLER SPOR KULÜBÜ OYUNCULARI

Ali Apaydın, Emre Can Yüksel, Eray Medetoğlu, İstemi Kümük, Laçin Köktürk, Mertay Ersoy, Oğuzhan Bayrak, Orhan Hamit Girgin, Rıdvan Atayan, Rıza Gökdeniz Cengiz, Şükrü Yapıcı ve Taha Deniz Kara.

6 TAKIM FİNAL GRUBU’NA ÇIKACAK

Fikstürde 33 takım 6 gruba ayrılıyor. Statüye göre her gruptan ilk 4 takım yükselecek, iki play off turundan sonra 6 takım Final Grubu’na çıkacak. Final Grubu’nda her takım turnuva için belirlenecek ilde birbirleriyle 2’şer kez karşılaşacak.




Bu sayfayı yazdır

8.04.2024 15:21:55

Bu haber 271 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.186.565

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
398 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
700 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1912 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri