(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

VEKİL, GÖKTEKİN'E OY İSTEDİ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili Op. Dr. Eylem Ertuğ Ertuğrul, Karadeniz Ereğli İlçesine bağlı Gülüç Beldesinde, CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Öztekin’e vatandaşlardan oy istedi.

Ertuğrul, beldedeki pazaryerinde esnaf ve vatandaş ziyaretlerinde bulunmak üzere geldiği Gülüç CHP Belde Teşkilatında yaptığı konuşmada, Zonguldak genelindeki CHP’li Belediye başkanlıklarını koruyacaklarını, üzerine yeni belediyeler ekleyeceklerini söyledi.

Gülüç’te de Mehmet Göktekin ile seçimleri kazanacaklarına emin olduklarını belirten Ertuğrul, şöyle dedi:

“Karadeniz Ereğli Bizde kalıyor, Zonguldak’ı alıyoruz, Alaplı da bizim. Gülüç’ü de yeniden geri alacağız. Bu sayede Zonguldak’taki CHP’li Belediye sayılarını artıracağız. Bunun yanı sıra Ankara ve İstanbul’da yeniden kazanacağız. Büyükşehirlerimizden Gülüç Beldemize çok daha fazla destekler sağlayacağız, bundan emin olun.”

Daha sonra; Ertuğrul ve Göktekin, beraberlerinde CHP Ereğli İlçe Başkanı Ali Kocamanoğlu, CHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Kenan Gündoğdu, CHP Gülüç Belde Başkanı İhsan Demirkol, Gülüç Belediye Meclis Üyesi Adayları, parti yöneticileri Başkan Adayı Göktekin’in eşi Emine Göktekin ile birlikte beldedeki esnaflara, pazaryerinde esnaf ve vatandaşlara ziyaretlerde bulunan Ertuğrul, Göktekin’e oy istedi.

Gülüç CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Göktekin de, daha önce gezdiği pazaryerinde söylediği gibi, belediye başkanlığını kazanması halinde Pazaryerinin üzerini kapatarak, esnaf ve vatandaşların kışın olumsuz havalardan, yazın ise aşırı sıcaklardan korunmasını sağlayacaklarını tekrarladı.

CHP grubu, aynı güzergahtaki İYİ Parti ve AK parti seçim bürolarını da ziyaret ederek, buradaki partililer ve vatandaşlarla selamlaştı.

CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, seçim çalışmalarını Kozlu İlçesinde sürdürmek üzere beldeden ayrıldı.

 




Bu sayfayı yazdır

24.03.2024 17:27:41

Bu haber 490 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.144.240

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
363 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
573 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1585 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri