(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KAPATMA YAZISI YANLIŞLIKLA YAZILMIŞ!

Türkiye Taş Kömürü (TTK) Armutçuk maden Ocağı’nın “Kapatılmasına yönelik” yazının yanlışlıkla gönderildiği bildirildi.

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Yönetim Kurulu’nun, yazılı açıklamasında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'na bağlı Maden Petrol İşleri Genel Müdürlüğü (MAPEG) raporu doğrultusunda TTK Armutçuk Müessesesi'nin çeşitli nedenlerden dolayı kapatılmasına yönelik TTK Genel Müdürlüğü’ne resmi yazı yazıldığı yönünde haberler yayınlandığı hatırlatıldı.

Söz konusu haberlerde, “MAPEG tarafından TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğü’nde üretimin durmasına yönelik kuruma resmi yazı yazdığı” yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Söz konusu yazıyla ilgili yapılan görüşmeler ve incelemeler neticesinde böyle bir yazının MAPEG tarafından kuruma geldiği ancak daha önce üretimi onaylanan ve herhangi bir sorun bulunmayan TTK Armutçuk Müessesinin üretim yapmasında bir engel olmadığı, yazının yanlışlıkla yazıldığı anlaşılmış olup, MAPEG tarafından kuruma Armutçuk Müessesinin üretime devam etmesi konusunda herhangi bir engelin bulunmadığına yönelik yeni bir yazı gönderilmiştir.

AYNI ŞEKİLDE MÜCADELE EDERİZ

Dolayısıyla biz GMİS olarak bugüne kadar tüm müesseselerle birlikte kurumu yaşatmak için nasıl mücadele ettiysek bugün ve bundan sonrada aynı şekilde bütün müesseslerimizle beraber kurumumuzun yaşaması, üretimin iş sağlığı ve güvenliği kurallarına uygun olarak artarak devam etmesi ve yer altı kaynaklarımızın ülke ekonomisine kazandırılması için var gücümüzle mücadele edeceğiz. Kamuoyuna yansıyan bu yazının ortadan kaldırılmış olması sevindirici olmuştur. Çalışanlarımızın kafaları rahat şekilde iş sağlığı ve güvenliğine uygun şekilde çalışmalarına devam edebilirler.”




Bu sayfayı yazdır

22.03.2024 12:22:14

Bu haber 264 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.152.374

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
375 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
580 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1692 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri