(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENEL BAŞKAN İFTARA KATILDI

Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Uysal Altundağ’ın, Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde kurulu Ereğli demir ve Çelik Fabrikaları (Erdemir) ile şirkette yetkili Türk Metal Sendikasının ortaklaşa düzenlediği iftar programına katıldığı bildirildi.

Gülüç beldesindeki büyük Anadolu Ereğli Otel’de gerçekleştirilen iftar programına, Türk Metal Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Odabaş ile birlikte katılan Genel Başkan Altuğ, Türk Metal Şube Başkanı Altan Kalfa, yönetimi tarafından karşılandı.

Büyük Anadolu Ereğli Otel’in Erdemir Salonundaki programa, Erdemir Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker ile birlikte giren Genel Başkan Altundağ, kalabalık işçi grubu tarafından ayakta alkışlandı.

İmam-Hatip Nurcahit Candan’ın grubunca çalınan ve seslendirilen ilahilerin ardından okunan akşam ezanı ile birlikte oruçların açılması sonrasında ise Türk Metal Şube Başkanı Kalfa kısa bir açılış konuşması yaparak Genel Başkan Altundağ ve Genel Başkan Yardımcısı Odabaş’a ‘hoşgeldiniz’ dedi.

Erdemir Genel Müdürü Peker’in, geçtiğimiz ay yaşamını yitiren Türk-İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak’ın vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirirken, işveren-işçi bütünlüğünden bahsetti.

ALTUNDAĞ: BAYRAĞI DAHA DA ÜST SEVİYELERE TAŞIYACAĞIZ

Türk Metal Genel Başkanı Altudağ da konuşmasına, merhum Kavlak ve ardından Türk Metal Bolu Şube Başkanı Hakan Gülen’in ani vefatlarından duyduğu üzüntüyü dile getirerek başlayarak, şunları kaydetti:

“Sayın Genel Başkanımız önderliğinde sendikamız çok iyi yerlere geldi. Ne yazık ki zamansız kaybettik. Üzüntümüz büyük. Bize düşen görev ise teslim aldığımız bayrağı çok daha yükseğe taşımak olacaktır. Bunu da siz değerli üyelerimizle birlikte başaracağız.”

İftarda, Erdemir Genel Müdür Yardımcısı Sinan Bozkurt, Erdemir İnsan Kaynakları Direktörü Atilla Yelboğa, Türk Metal Şube Yönetimi, Çaycuma Bölge Sorumlusu Soner Uslubaş, Metal-Koop Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Özdemir, Erdemir’deki Baştemsilci ve İşyeri Temsilcileri yer aldı.

ATALAY’DAN SÜRPRİZ ZİYARET

Diğer yandan, Madencilerle iftar amacıyla Zonguldak’a gelen Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, Büyük Anadolu Ereğli Otel’e gelerek adeta ‘sürpriz’ yaptı.

Atalay, beraberinde Genel Maden İşçileri sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan yeşil, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, GMİS Yönetiminin de yer aldığı ziyarette, Türk Metal Genel Başkanı Altundağ tarafından karşıladı.

Otel’in alakart salonuna geçen heyet bir süre sohbet etti.




Bu sayfayı yazdır

22.03.2024 11:06:01

Bu haber 1559 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 10 kişi online
Toplam ziyaret : 76.150.065

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
373 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
578 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1690 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri