(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAŞKAN KARA’DAN ÖZÖLÇER’E ZİYARET

(Haber: Fikri kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i, Türkiye Eczacılar Birliği (T.E.B.) 17 Bölge Zonguldak Eczacı Odası Başkanı Ayşegül Kara’nın ziyarette bulunudğu bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün yazılı açıklamasında Rektör Özölçer’in Başkan Kara’yı ve beraberinde Eczacı Esra Uz’u Rektörlük makamında ağırladığı belirtildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer’in, konuklarıyla bir süre sohbet ettiği, Kara’nın da Özölçer’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etiği kaydedildi.

ÜST DÜZEY ZİYARETLER

Diğer yandan Rektör Özölçeri Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) yönetim kurulu toplantısı için Zonguldak’a gelen

Bartın Valisi Dr. Nurtaç Arslan ve Karabük Valisi Mustafa Yavuz ile Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu’nu Üniversitede ağırladı. Ziyarette Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Prof. Dr. Servet Karasu, Genel Sekreter Prof. Dr. Zehra Safi Öz, BAKKA Genel Sekreteri Dr. Lutfi Altunsu, TSO Başkanları ve İl Protokol Üyeleri de yer aldı.

Rektörlük açıklamasında şunlar kaydedildi:

“Vali, Arslan, Vali Yavuz, Vali Hacıbektaşoğlu ve Rektör Özölçer Üniversite Farabi Kampüsünde, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı ile ZBEÜ arasındaki iş birliği neticesinde kurulan Siber Vatan Yetkinlik Merkezini ziyaret etti. Merkezde yer alan öğrencilerle yaptıkları çalışmalar hakkında bir süre sohbet eden Valiler, öğrencilere çalışmalarında başarılar diledi.

Konukevinde devam eden ziyaret esnasında Rektör Özölçer, Vali Arslan, Vali Yavuz ile Vali Hacıbektaşoğlu’na ZBEÜ’de gerçekleştirilen faaliyetler ve hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Rektör Özölçer ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken; Vali Arslan, Vali Yavuz ve Vali Hacıbektaşoğlu Rektör Özölçer’e misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.”

Diğer yandan,  Bartın Cumhuriyet Başsavcısı Faruk Kaynak, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i makamında ağırladığı ifade edildi.

İBNİ SİNA ZİYARETİ

Öte yandan, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, İbni Sina Kampüsünü ziyaret etti. Ziyarette Rektör Özölçer’e, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal eşlik etti.

Rektör Özölçer, ziyarette İbni Sina Kampüsünde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal ve Başhekim Prof. Dr. Burak Bahadır’dan bilgi aldı.

Rektör Özölçer çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra ZBEÜ Hastanesi’nde, ZBEÜ ve Zonguldak Türk Kızılayı iş birliğinde düzenlenen kan bağışı organizasyonuna katıldı. Kan bağışında bulunanlar ve kan alımını gerçekleştiren sağlıkçılarla kısa bir sohbet gerçekleştirdikten sonra ziyaretini tamamladı.




Bu sayfayı yazdır

29.02.2024 13:51:54

Bu haber 143 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.200.629

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
514 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
711 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2025 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri