(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YENİ MADENCİLERLE BİR ARAYA GELDİ

(Haber: Fikri Kapan) -Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Armutçuk Müessese Müdürlüğü’nde işbaşı yapan maden işçilerini ziyaret ederek bilgilendirmede bulunduğu bildirildi.

GMİS basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Mutlu, beraberinde Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan ve şube yöneticileriyle birlikte geldiği müdürlüktü, eğitimleri devam eden madencilere ‘hayırlı olsun’ diyerek başarı dileğinde bulundu.

Mutlu, yeni başlayan işçilere hayırlı olsun dileklerinde bulunarak, madencilerin aldıkları eğitimin önemine vurgu yapan ve yeraltındaki çalışma sistemi ile GMİS’in sendikal tarihinde bahseden Mutlu, şunları kaydetti:

“Aramıza katılan tüm maden işçilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ailemize hoş geldiniz. Sizlere Genel Başkanımız Hakan Yeşil ve yönetim kurulu üyelerimizin selam ve sevgilerini iletiyorum.  Yeraltındaki mesainize başlamadan önce ilk olarak sizlere eğitimler veriliyor. Bu eğitimler sizle için çok önemli. Aldığınız eğitimi iyi anlamanızı ve anlamadığınız konuları eğitmenlerinize danışmanız çok önemli. İş sağlığı ve güvenliği konularına mutlaka dikkat ediniz. Amirlerinizin, şeflerinizin uyarı ve tecrübelerinden yararlanın. Artık Türkiye’nin sendikal mücadelesinde adını altın harflerle yazdırmış bir sendikanın üyesiniz. Hep birlikte her türlü mücadeleye hazır sendikasının göstereceği istikamette ilerleyeceğinize kuşkum yok. Tekrar ailemize hoş geldiniz diyor, sizlere kazasız belasız çalışmalar diliyorum.”

Madencilere, yeraltındaki mesaileri öncesi yapacakları çalışmalar, malzemelerin kullanımı, iş sağlığı ve güvenliği gibi konularda eğitimler veriliyor.




Bu sayfayı yazdır

25.02.2024 10:37:10

Bu haber 240 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.221.678

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
636 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri