(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MÜJDEYİ DEMİR VERDİ!

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir, Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin, bu yılın Haziran ayında açılışının yapılacağını bildirdi.

ZTSO Başkanı Demir, gazeteci Orhan Akyüz’ün, ‘’Zonguldak’ın merkez ilçeye bağlı Çınartepe Mahallesi’ndeki Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin yapımı hangi aşamada, yer teslimi ne zaman yapılacak, burasının tamamlanmasıyla sektörde Zonguldak’ta nasıl bir değişim yaşanacak’’ şeklindeki sorusunu şöyle yanıtladı.

Başkan Demir, merkez ilçeye bağlı Çınartepe Mahallesi’nde 2022’de temeli atılan Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 90’ının tamamlandığını, çatısının da bitmek üzere olduğunu söyledi.

‘’HAZİRAN DA AÇILIŞI YAPILACAK’’

Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi’nin taban alanının 500 metrekare, kapalı alanının da 2 bin 500 metrekare olduğuna işaret eden Başkan Demir, şöyle devam etti:

‘’Burada 4,5 katlı 10 büyük mağaza, 7 küçük iş yeri, 7 ofis, 1 adet yaklaşık 800 metrekare bölümlere ayrılmamış kat. İçinde yönetici odası, muhasebe, mescit ve ortak tuvaletlerin olduğu 170 metrekarelik bir yönetim ofisi olacak. Yaklaşık 26 bin metrekare toplam kapalı alanı mevcut, yer teslimi ise bu yılın (2024) Haziran ayında yapılacak.’’

‘’MOBİLYA SEKTÖRÜMÜZ DAHA DA BÜYÜYECEK’’

Başkan Demir, sözlerini şöyle tamamladı:

‘’Mobilyacılar Meslek Komitesi üyelerimizin talepleri doğrultusunda ilimizde mahalle aralarında kentleşme baskısı altında dağınık bir şekilde, lojistik imkânları sınırlı olarak mobilya ticareti ile iştigal eden firmaları kümelenme mantığı ile bir araya getirerek hem firmaların çalışma koşullarının iyileştirilmesi, ticaretlerinin büyütülmesi, şehir merkezinin rahatlatılması, hem de müşterilerin rahat bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası’nın öncülüğünde bir çalışma yapılmış ve Milli Emlak Müdürlüğü’nden sağlanan arazi üzerinde Zonguldak Mobilya ve Dekorasyon Ticaret Merkezi kurma çalışmaları başlatılmıştır. Yapılacak iş yerlerine ilişkin projeler tamamlanmış ve 2022 Mayıs ayında belediyeden inşaat ruhsatı alınmıştır.
Temeli 27 eKİM 2022'de atılan ticaret merkezinin bu yılın Haziran ayında yer teslimi yapılarak faaliyete geçmesi hedeflenmektedir. Böylece mahalle aralarında kentleşme baskısı altında dağınık olarak lojistik imkânları sınırlı bir şekilde faaliyet gösteren üyelerimiz modern bir çalışma ortamına, insanlarımız da rahat bir şekilde alışveriş yapma imkânına kavuşmuş olacaklar.
İlimizde yaşayan mevcut mobilya müşterileri dışarıya kaçmayacağı gibi yakın çevreden müşterilerin gelmesiyle mobilya sektörümüz daha da büyüyecektir.’’




Bu sayfayı yazdır

15.02.2024 14:03:20

Bu haber 833 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 18 kişi online
Toplam ziyaret : 76.224.422

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
637 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
722 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2036 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri