(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇ BAŞKANA SAHİBİZ

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Üzülmez Müessese Müdürlüğü’ndeki maden işçilerine toplu iş sözleşmesi ve enflasyon farkıyla ilgili bilgilendirmede bulunduğu bildirildi.

GMİS Basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre Demir, TTK Üzülmez Müessese Müdürlüğü’nde çalışan gece ve gündüz vardiyası işçileri ile görüşmesinde işçilerin yeni yılını kutladı.

Maden işçisinin haklarını koruyarak ve ek kazanımlarla mücadelelerini sürdürdüklerini ifade eden Demir, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimiz günden bu yana şartlarımızı olumlu yönde geliştirmek için üstüne her dönem bir şeyler koyarak bugüne kadar geldik. 1 Ocak 2024 yılı itibariyle mevcut ücretlerimizde yeraltında çalışan arkadaşlarımıza yüzde 32, 57 enflasyon farkı zammı verildi. Yeraltında çalışan arkadaşlarımız yine iki asgari ücret farkından yararlandı. Sosyal haklarımıza da yine bu şekilde zam yapıldı.

GENÇ VE DİNAMİK BAŞKAN ASAHİBİZ

Genç ve dinamik bir Genel Başkanımız var, başarılı bir Genel Merkez Yönetimimiz ile genç ve dinamik bir şube yönetimimiz var. En önemlisi de bizlere ve birbirine inan siz emekçi kardeşlerim var. Örgütlü bir Yapı ile tüm sorunlarımızı kademe kademe aşmaya çalışıyoruz. Sizlerin bize verdiği destek ve yüksek enerji ile çalışıyoruz. Kimse bizim enerjimizi boş yerlere çekmeye çalışmasın. Biz alınacak olan bir hak varsa  sizlerin bize verdiği güç ile her masada bu hakkı alacağız. İlla ki eksik olan bir şeyler vardır. İnşallah onların da üstesinden geleceğiz.”




Bu sayfayı yazdır

5.01.2024 14:24:53

Bu haber 408 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.203.894

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
516 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
714 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri