(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ADI; GÜLTUĞ KAFE...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, ev ürünü yiyeceklerin yer aldığı yeni bir kafenin açılışı gerçekleştirildi.

İlçenin Süleymanlar Mahallesi (eski) Hastane Caddesinde; Açılışını Kdz. Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık’ın yaptığı “Gültuğ Kafe” müşterilerine hizmet vermeye başladı.

İşletme sahibi Gül Ergene, Sahil Bandındaki El İşleri Ürünleri satış yerinin ardından, bölgede eksikliğini hissettikleri ev ürünü yiyeceklerin satışa sunulduğu mekanı hayata geçirdiklerini söyledi.

Ergene, işinde ehil ekip ile çalıştıklarını belirterek, şöyle dedi:

“Sahil Bandındaki ‘Gözlemeciler’ olarak isimlendirilen ev yapımı yiyeceklerin satış noktamızda önemli müşteri potansiyeline sahibiz. Bunun yanın sıra çok sayıda iş yerlerine de ‘tabldot’ olarak ev ürünü yiyecek servislerimiz oluyor. Gültuğ Kafe’yi, bölgede gördüğümüz ihtiyaçtan dolayı hizmete sunduk. Mesleğinde son derece tecrübeli ekibimiz ve üst seviyede hijen uygulaması ile gerçekleştirdiğimiz açılışımıza gösterilen ilgi ise bizi son derece memnun etti.
Bu vesileyle; açılışımızı gerçekleştirilen Başta Sayın Bayan Posbıyık olmak üzere TESKOMB 32 Bölge Başkanı, Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve kefalet Kooperatifi Başkanı Mehmet Azman’a, Kdz. Ereğli Marangozlar Odası Başkanı Metin Yüksel’e ve tüm davetlilere teşekkür ediyoruz.”

Gültuğ Kafe Sahibi Gül Ergene, çeşitli aperatiflerin yanı sıra içecekler ve tabldot yemekler bulunduğu mekana bölge halkını davet etti.




Bu sayfayı yazdır

5.01.2024 12:06:17

Bu haber 4803 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 5 kişi online
Toplam ziyaret : 76.208.266

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
519 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
715 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2028 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri