| |||
RESMİ EVRAKLARI UNUTMAYIN!![]() Bölgede yaşanan fırtına ve su baskınları felaketinin ardından mağdur vatandaş, esnaf ve iş dünyası hasar tespit çalışmalarına başlarken, önemli uyarı Zonguldak Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Etik Kurulu Başkanı, Disiplin Kurulu üyesi Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) Emin Semih Özkök’ten geldi.
Hasar tespit çalışma ve müracaatlarında bulunan iş dünyasının, kaybolmuş yada tahrip olmuş resmi evraklarını da hasar tespit listelerinde bildirmeleri gerektiğini anlatan Özkök, şunları kaydetti: “Öncelikle güzel kentimiz Ereğli ye büyük geçmiş olsun. Bu yüzyılın afeti. Sayın vergi mükelleflerimiz; is yerlerinizde oluşan (umarız yoktur) hasarı önce (var ise) Sigortacınıza bildiriniz. Hemen aynı zamanda bir Avukat aracılığı ile mahkemeye dilekçe oluşturup hasarı tespitinizin yapılmasını sağlayınız. Ve bu tespitte yasal defter ve belgeleriniz (zayi olanlar içinde varsa) mutlaka yazılmasını sağlayınız.”
![]() ![]() YORUM EKLE
![]() Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET |
Şu anda 34 kişi online
Toplam ziyaret : 74.153.241 ![]() ![]() Devamını oku » 10.01.2023 13:01:29 tarihinde yazıldı 2352 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 28.11.2023 13:08:22 tarihinde yazıldı 279 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı 257 kez okundu ![]() ![]() Devamını oku » 21.11.2023 16:02:33 tarihinde yazıldı 266 kez okundu ![]() ![]() |