(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’DE MARKA SINAVI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ZBEÜSEM) tarafından, 4 - 9 Aralık 2023 tarihlerinde, “Marka Vekilliği Sınavı”na yönelik hazırlık eğitimleri düzenleneceği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, ülke ekonomilerinin gelişmesinde yenilikçi yaklaşımların ve markalaşmanın büyük önem taşıdığını belirterek bu alanda hizmet verecek uzmanların yetişmesine katkıda bulunmaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

ZONGULDAK’TA İLK KEZ

Zonguldak’ta ilk kez gerçekleştirileceği anlatılan “Marka Vekilliği Sınavı Hazırlık Eğitimi”nin çevrimiçi olacağında Türkiye’nin her yerinden katılım sağlanabileceği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:
“İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Öğretim Üyesi Doç. Dr. Şenay Saraç tarafından verilecek eğitim, toplam 28 saat olup, 6 gün devam edecek. Türk Patent ve Marka Kurumu tarafından, iki yılda bir düzenlenen Marka Vekilliği Sınavının 2024 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.  Marka Vekili ünvanını taşıyanlar, marka, coğrafi işaret, geleneksel ürün adları ve tasarım konularında danışmanlık yapma ve bu konularda Türk Patent ve Marka Kurumu nezdinde başvuru sahipleri adına işlem yapma yetkisine sahip olan uzmanlardır.
Bu sınava, en az dört yıllık lisans eğitimi veren yükseköğretim kurumlarının veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarının birinden (bölüm fark etmeksizin) mezun olanlar başvurabiliyor.  2024 yılının ilk çeyreğinde yapılması planlanan Marka Vekilliği Sınavına hazırlanmak isteyenler, https://sem.beun.edu.tr/duyurular/ adresini ziyaret ederek başvurularını gerçekleştirebilir ve eğitimle ilgili detaylı bilgi alabilirler.”

DÜNYA DİYEBET GÜNLERİ

Diğer yandan, ZBEÜ) Obezite ve Diyabet Uygulama ve Araştırma Merkezinde 14 Kasım Dünya Diyabet Günü kapsamında “Diyabeti Birlikte Durduralım” etkinliği düzenlendi.
Konuşmaların ardından müzik dinletisi gerçekleştirilen etkinlik, “Diyabeti Birlikte Durduralım- Diyabete Güncel Yaklaşım” paneli ile devam etti. Panelde Dr. Öğr. Üyesi Sakin Tekin diyabetin tanısı ve kliniği, Doç. Dr. Ömercan Topaloğlu diyabetin güncel tedavisi, Uzm. Hemş. Safiye Çatalçam diyabetle yaşam önerileri, Cerrahi Hemş. Ömer Çiçekdağ podoloji işlemleri, Öğr. Gör. Tuba Eser Karka tabanlık uygulamaları ve Uzm. Dyt. Funda Kasapoğlu diyabette beslenme tedavisi konularında sunum yaptı.




Bu sayfayı yazdır

17.11.2023 12:32:34

Bu haber 748 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 40 kişi online
Toplam ziyaret : 83.017.722

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KULÜBE SAHİP ÇIKILMALI! BİRAZCIK DAHA SAMİMİYET...


Devamını oku »

1.07.2025 09:33:26 tarihinde yazıldı
1043 kez okundu


YAZ AYLARINDA AMELİYAT RİSKLİ DEĞİLDİR!


Devamını oku »

17.07.2025 09:10:07 tarihinde yazıldı
269 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SEVİNİN ÇOCUKLAR!


Devamını oku »

29.04.2025 15:37:34 tarihinde yazıldı
1482 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SAKIN, “BİRİNİ ALIRIZ” DEMEYİN!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri