(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZİYARETLER, TEŞEKKÜRLER...

(Derleme: Fikri Kapan) -Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i, Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dalı Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Murat Kalaycı, Doç. Dr. Emrah Keskin, Dr. Öğretim Üyesi Hasan Ali Aydın’ın ziyaret ettiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre; konuklarını makamında ağırlayan Rektör Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Prof Dr. Özölçer, 8-10 Eylül tarihleri arasında ZBEÜ ve Türk Nöroşirürji Derneği iş birliğinde düzenlenen Nörovasküler Sempozyumunun düzenlenmesine verdikleri katkılardan dolayı öğretim üyelerine teşekkür ederek plaket verdi.

Öğretim üyeleri ise sempozyumun düzenlenmesine verdiği destekten dolayı Rektör Özölçer’e teşekkürlerini sundu.

SOYDAN’IN ZİYARETİ

Bu arada, Rektör Özölçer’i, Doğal Tasarım Sanatçısı Uğur Soydan ziyaret etti.

Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdiği Soydan ile bir süre sohbet etti. Soydan ise misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti.

BAŞARI BELGESİNİ VERDİ

Diğer yandan, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, 7-11 Ağustos tarihleri arasında düzenlenen ‘Zonguldak Siber Güvenlik ve Java Yazılım Kampı'nın başarılı bir şekilde düzenlenmesine sağladığı katkılardan dolayı Karaelmas Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Semih Çakır'a teşekkür belgesi takdim etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Özölçer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Çakır’ı bir kez daha kutladığını bildirdi.

DOĞA KAZAMİSTAN’DAN GELDİLER

Öte yandan, Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesinden ZBEÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’na  Ziyaret gerçekleştiği bildirildi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Sarsen Amanzholov Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesinden gelen öğretim üyesi Doç. Dr. Tolkyn Abdrakhmanova, ZBEÜ Yabancı Diller Yüksek Okulu’nu (YDYO) ziyaret etti.
YDYO, Erasmus Eğitim Hareketliliği Programı kapsamında SarsenAmanzholov Doğu Kazakistan Devlet Üniversitesinden gelen öğretim üyesi Doç. Dr.TolkynAbdrakhmanova’yı ağırladı.
Müfredat hazırlama ve geliştirme ofisi, ölçme-değerlendirme ofisi ve mesleki gelişim birimi başta olmak üzere ofis ve birimleri ziyaret ederek idari ve akademik personel ile fikir ve görüş alışverişinde bulunanAbdrakhmanova, yetkili öğretim görevlilerinden faaliyetler hakkında bilgi aldı.
Yabancı Diller Bölümü Erasmus temsilcisiÖğr.Gör. Mutlu Zengin Çetineşliğinde düzenlenen şehir turu ile Zonguldak’ın doğal ve kültürel zenginliğine tanık olma fırsatı bulan Abdrakhmanova, başta YOMüdürü Öğr.Gör. Okşan Dağlı, Bölüm Başkan YardımcılarıÖğr. Gör. Pınar Tekeli ile Öğr. Gör. Pelin Balkanve Erasmus TemsilcisiÖğr.Gör. Mutlu Zengin Çetin olmak üzere tüm personele teşekkürlerini sundu.”




Bu sayfayı yazdır

17.09.2023 12:04:49

Bu haber 545 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 77.329.535

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4761 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri