(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GÖÇÜKTE CAN VERMİŞTİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesine bağlı kandilli Beldesindeki Türkiye Taş kömürü Kurumu’na ait Armutçuk Müessesesi Maden Ocağındaki göçükte yaşamını yitiren 3 çocuk babası Maden Şehidi Ramazan Yıldırım (45) son yolculuğa uğurlandı.

Şehit Yıldırım’ın türk Bayrağına sarıl tabutu, Ereğli devlet Hastanesi morgundan alınarak Ormanlı Beldesine getirildi.

Burada; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Abdullah Tancan, Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Muammer Avcı ve Saffet Bozkurt, CHP Zonguldak Milletvekilleri Deniz Yavuzyılmaz ve Eylem Ertuğrul, TÜRK-İŞ Genel Başkanı Ergün Atalay, Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Genel Başkanı Hakan Yeşil, TTK Genel Müdür Vekili Muharrem Kiraz, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri, TTK Genel Müdür Yardımcıları ve müessese müdürleri, GMİS Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, Genel Mali Sekreter Yalçın Yiğit, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir, GMİS Armutçuk Şubesi Başkanı Şanver Turan ve Armutçuk Şube Yöneticileri, GMİS’e bağlı şubelerin başkan ve yöneticileri, siyasi parti temsilcilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, şehidin ailesi ve yakınları, maden işçileri ve vatandaşların katıldığı kalabalık cemaatle cenaze namazı kılınan Şehit Yıldırım, Beldeye bağlı Başören köyüne götürülerek dualarla defnedildi.

EMEKLİLİĞİ HAK ETMİŞ!

Şehit Madenci Ramazan yıldırım’ın 25 yıldır madende çalıştığı, 6 ay öncesinde emekliliği de hak ettiği ortaya çıktı.

Şehit Madenci, küçük olan çocuklarının büyümesi ve eğitimlerinin daha iyi imkanlarda tamamlaması isteğiyle çalışmayı sürdürdüğü belirlendi.




Bu sayfayı yazdır

14.09.2023 19:40:48

Bu haber 921 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)





Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 78.599.622

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
BİRAZ ABARTILI BULDUM!


Devamını oku »

15.10.2024 11:18:25 tarihinde yazıldı
277 kez okundu

Erken yaş mide kanseri: Kimler risk altında !


Devamını oku »

30.09.2024 11:15:25 tarihinde yazıldı
430 kez okundu

TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
SAĞLIK OLSUN….


Devamını oku »

29.08.2024 10:26:01 tarihinde yazıldı
772 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SLOGAN TAM DA OTURMUŞ!




Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri