(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YETKİSİ TSO’YA VERİLDİ

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Ticaret ve Sanayi Odası’nca (TSO) “K Belgesi” verme yetkisi verildiği bildirildi.

Karadeniz Ereğli TSO başkanı Arslan Keleş, İlçe sınırları içerisinde ikamet işyeri adresi bulunan gerçek veya tüzel kişilere verilecek K Türü yetki belgelerinin düzenlenmesi konusunda, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı arasından imzalanan protokol kapsamında yetkilendirildiğini belirtti.

Karadeniz Ereğli ilçelerinde faaliyet gösteren firmalar, K Türü (K1,K2, K3) yetki belgeleri düzenleme, yenileme, süre uzatımı, taşıt ekleme, taşıt düşümü, vb. işlemlerini için Ereğli TSO’na müracaatta bulunabileceklerini anlatan Keleş, şunları kaydetti:

“Odamız üyelerinin yanı sıra Kdz. Ereğli ilçelerinde yerleşik ticari faaliyette bulunan firmalara, firma çalışanlarına ve vatandaşlarımızın da hizmet verme misyon edinmiştir. Bu misyonu gereği sadece İl Odalarında verilen K Türü Yetki Belgesi hizmetini artık İlçe Odası olarak vermeye başlayacağız. Bu yeni hizmetimizin üyelerimize, ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara ve nakliyeci esnafımıza iş ve zaman acısından büyük kolaylık sağlayacaktır. Bölgemizde bu konuda faaliyette bulunan üyemiz olan veya olmayan tüm işletmeler ve nakliyeci esnafımız, K belgesi işlemlerini ve yenilemelerini Odamızda yaptırmaya davet ediyoruz. Odamızın yetkilendirmesi sürecince desteklerinden dolayı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Sayın Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ederiz. Bu yeni hizmetimizin üyelerimize, ulaştırma sektöründe faaliyet gösteren tüm firmalara ve nakliyeci esnafımıza hayırlı uğurlu olsun.”




Bu sayfayı yazdır

5.06.2023 15:47:46

Bu haber 2050 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 21 kişi online
Toplam ziyaret : 76.039.077

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
425 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri