(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SEVİNCİNİ BÖLGESİYLE PAYLAŞTI

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, AK Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan genç iş insanı Ömer Yazıcıoğlu, aynı zamanda AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilmesini, şehrin çeşitli noktalarına astırdığı dev afişlerle kutluyor.

Yazıcıoğlu, Hakimiyet muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamada, 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimlerde partilerinin oy oranı ve milletvekili sayısı olarak birinci durumda çıktığını hatırlatarak, şunları kaydetti:

“Milletvekili Aday Adayı olduğum partimden, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleri ile adaylarımızın belirlenmesi ardından, bölgemizde yoğun bir çalışma temposuna girdik. Ben de, her partilimiz gibi tüm gücümle çalışmalara destek oldum. Bunun karşılığını da Milletvekili seçimlerinden partimiz büyük çoğunlukla birinci sırada çıkarak aldık. Ancak Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sayın liderimiz recep Tayyip Erdoğan, ilk turda yüzde 49, 51 oy oranı ile birinci çıkmasına rağmen, seçim yasası gereği 2. Turu 28 Nisan’da gerçekleştirilen seçimlerde yüzde 52.18 oy oranı ile bir kez daha ülkeyi yönetme hakkını elde etti.

Ülkemizdeki istikrarın devamı anlamında son derece olumlu bu sonuç, sadece partililerimizi değil, ülke halkımızın da kazanımı olarak yansıdı. Bu durumda ben de, yaşadığımız mutluluğu bölgemiz insanları ile paylaşmak istedim. Bu amaçla, hazırlattığım dev afişleri, Ereğli ve Alaplı ilçelerimizde belirli yerlere astırdım, reklam panolarına koydurdum.

Bu vesile ile gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı ve Milletvekili seçim sonuçlarının ülkemize hayırlı olmasını diliyor; Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, belirleyeceği yönetim kadrolarının Türkiye’yi çok daha iyi noktalara ulaştıracağına inancımı bildirmek istiyorum.”




Bu sayfayı yazdır

2.06.2023 13:01:10

Bu haber 877 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 77.330.060

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
KİT REFORMU VE ENDİŞELER! - CEZAEVİ BİR DAHA DÜŞÜNÜLMELİ!


Devamını oku »

17.07.2024 09:09:33 tarihinde yazıldı
288 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1918 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

SİZ İSTEYİN YETER Kİ!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
4765 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri