(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MARTI'DA MEZUNİYET MUTLULUĞU..

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Martı Koleji’nde 2022-2023 Eğitim, Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni düzenlendi.

İlçedeki Hüseyin Tatoğlu Kültür Merkezinde, 12. Sınıflar için düzenlenen mezuniyet töreninde Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

Martı Koleji Kurucu Müdürü Numan Korkmaz, törende yaptığı konuşmada, Dünyayı saran Coronavirüs salgını ve diğer doğal afetlerden eğitim-öğretimin de olumsuz etkilendiğin ivurgulayarak, şunları kaydetti:

KIYASIYA MÜCADELE VERDİK

“Bireyde istenilen değişimi sağlama olarak adlandırılan eğitim maalesef sizin döneminize denk gelir biçimde önce pandemi, sonra diğer doğal faktörler; ardından bilişimin oldukça genişlemesi sebebiyle sadece öğretime dönüştü. Süre içerisinde biz, bunun farkında olarak, eğitimi hiçbir zaman arka plana itmeme adına okul yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz, hep birlikte kıyasıya mücadeleler verdik. Gelinen noktada bizler, hiç ir şeyden kaçınmadan, göz ardı etmeden sizlerin hizmetine sunmaya ve öğrencilerimizin, hiçbir şeyden mahrum kalmamasına özen gösterdik.

ATATÜRK İLKELERİNE VURGU YAPTI

Gelinen süre içerisinde, 4 yıl dediğimiz süre göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Ve sizleri tam istediğimiz gibi davranış değişikliğini geliştirememiş olsak bile amacına yakın bir şekilde değiştirip; önce insana değer verme, sonra kaliteli insan, kaliteli eğitim ilkesine uygun şekilde, Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı bir nesil olarak yetişmenizi amaçladık. Öğretim boyutunda ise sınavlara hazırlık aşamasında istediğiniz hiçbir şeyi geri çevirmemeye dikkat ettik. Sizler de bunlardan yeterince yararlanmaya çalıştınız. Tabi ki bu hizmetin arkasındaki esas kahramanlarımız velilerimizdir. Öncelikle, bu hizmetleri size verebileceğimiz konusunda bize güvendikleri için velilerimize teşekkür ediyoruz.”

KORKMAZ’A TEŞEKKÜR…

Okul Müdürü Ahmet Bal da, Martı koleji’nde daha kaliteli eğitim ve öğretim hizmeti vermelerindeki katkı ve gayretlerinden dolayı Kurucu Müdür Korkmaz’a teşekkür ederken, öğrencilere ise dürüst, çalışkan, ahlaklı, adaletli ve başarılı insan olmanın önemli olduğunu vurguladı, yaşamları boyunca bu değerleri ilke edinmekten vazgeçmemelerini öğütledi.

MİNİKLERİN GÖSTERİSİ VE TÖREN

Program, Kolej bünyesindeki Anaokulu öğrencilerinin gösterisi ardından, Okul birincisi Ecren Ulus kütüğe metal ismini çaktı.

Okul ikincisi Nisanur Sarıkaya, okul üçüncüsü Hafsa Demircan ile birlikte 12. Sınıftan mezun olan 73 öğrenci ve 7 anaokulu öğrencisine diplomaları verilen tören, öğrencilerin, “10. Yıl Marşı” eşliğinde “Kep fırlatma” ile tamamlandı.

 




Bu sayfayı yazdır

1.06.2023 17:20:53

Bu haber 883 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 11 kişi online
Toplam ziyaret : 76.126.457

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
246 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
559 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri