(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GMİS ZİYARETE GELDİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Türk Metal Sendikası Kdz. Ereğli 1 Nolu Şube Başkanı Altan Kalfa’ya, Genel Maden İşçileri sendikası (GMİS) Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu’nun ziyarette bulunduğu bildirildi.

Sendikanın sosyal hesaplarındaki paylaşımlarına göre Mutlu, beraberinde  GMİS Genel Sekreter Yener Arslanbuğa, GMİS Armutçuk Şube Başkanı Şanver Turan, GMİS Armutçuk Şube yöneticileri, Amelebirliği Yardımlaşma Sandığı Armutçuk Denetim Kurulu üyesi Metin Artırmak, GMİS Armutçuk Şube Baş Temsilcisi Mehmet Yıldırım, temsilci ve çalışan üyeler ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette; Türk Metal Şube Başkanı Kalfa ve yönetimini kutladı, başarı dileğinde bulundu.

Mutlu, ziyaret anısına Kalfa’ya, üzerinde ocakta çalışan madenci figürü bulunan hediye takdim etti.

Kalfa da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Emek mücadelemizde çok önemli rolü olan değerli ziyaretçilerimize teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz” ifadelerine yer verdi.

DİDİM’DE BİR ARAYA GELDİ

Öte yandan, Kalfa, geçen hafta eşleri ile birlikte Türk Metal Sendikası uhdesindeki büyük Anadolu Didim Otel’e giden üyelerle bir araya geldi.

Üyelerin tesislerdeki son günlerinden bir gün önce Didim’e giden Kalfa, yaptıkları etkinliklerle ilgili görüş alış verişinde bulunarak, “Sosyal Sendikacılıkta çığır açan Türk Metal Sendikamızın Lideri Sayın Pevrul Kavlak ve Genel Merkez Yöneticilerimize üyelerimize sağladıkları imkanlar için teşekkür ederiz” diye konuştu.




Bu sayfayı yazdır

24.05.2023 13:53:58

Bu haber 549 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 75.754.475

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
419 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
184 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1307 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri