(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

MASAYA YATIRILDI

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (ZBEÜ) iki ayrı toplantı düzenlendiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün yazılı basın açıklamasına göre, Üniversitede Engelli Öğrenci Birimi tarafından Dış Paydaş Toplantısı, Devrek Adalet Meslek yüksek Okulu’nda ( MYO) ise Bahar Dönemi Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Engelli Öğrenci Birimi tarafından gerçekleştirilen Dış Paydaş Toplantısı, Üniversitemiz Senato Toplantı Salonu’nda yapıldı.

2023 yılına ilişkin birimin eğitim, erişilebilirlik, kalite ve diğer konu başlıklarında dış paydaş görüşlerine başvurulduğu toplantıda, Engelli Öğrenci Biriminin çalışmalarını gösteren bir sunum yapıldı. Sunumun ardından dış paydaşlar, 2023 yılında birimin çalışmalarına yapacakları katkı ve önerilerini dile getirdi. Üniversitemizin erişilebilirlik çalışmaları ve Engelli Öğrenci Birimi faaliyetlerinden memnuniyetlerini ifade eden dış paydaş temsilcileri, bu konudaki başarıları nedeniyle Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer ve çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.”

Eğitim, Staj ve Mezun Öğrencilerin İstihdamı

Devrek Adalet MYO’da ise 18 Mayıs’ta 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı.

 MYO Müdürü Prof. Dr. Özcan Sezer’in başkanlığında çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda, adalet programı eğitimi, öğrencilerimizin staj süreci ve mezun öğrencilerimizin istihdamı konularında istişarelerde bulunuldu.

Toplantı, Müdür Prof. Dr. Özcan Sezer’in katılımcılara teşekkürleriyle son buldu.

DEĞERLENDİRİCİ SERTİFİKALI OLDULAR

Öte yandan, Fen, Edebiyat, Fen-Edebiyat Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme ve  Akreditasyon Derneği’nce, (FEDEK) Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’nde “Değerlendirici Eğitim Çalıştayı” düzenlendi.

Etkinlikte, FEDEK yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. Musa Yaşar, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Talat Özpozan ve Prof. Dr. Emrah Yaşar, değerlendirme ve akreditasyon süreci, değerlendirme ölçütleri, değerlendirme kararlarında tutarlılık ve rapor yazımı, değerlendirme sürecinde davranışsal boyut ve FEDEK odası konularında sunumlar yaptı.

Sunumların ardından oluşturulan takım çalışmalarıyla anlatılan konular pekiştirilirken, programlarda öğretim kalitesini etkileyen hususlar tartışıldı.

Değerlendirici Eğitimi’ne aktif katılım sağlayarak başarılı olan katılımcılara Değerlendirici Sertifikaları törenle verildi.




Bu sayfayı yazdır

23.05.2023 11:59:51

Bu haber 426 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.118.562

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
239 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri