(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

LAYIK OLMAYA ÇALIŞIYORUZ...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Hakimiyet’in kuruluş yıl dönümünü kutlamaları devam ediyor.

Haktimiyet yayın Grubu’nun oluşumunu sağlayan ve 1 Mart 1980’de kurulan Hakimiyet Gazetesi’ne; ilçede kurulu Karadeniz Ereğli Dijital Medya ve Gazeteciler Derneği (ERMED) Yönetim Kurulu Başkanı Doğan Gönüllü, Denetim kurulu üyeleri Arzu Tekin, Yeşim Özdoğan, Fahrettin Özaydın, Dernek Üyesi Yusuf Zobar ziyarette bulundu.

Başkan Gönüllü, ziyarette yaptığı konuşmada, yerel medyanın yaşamsal zorluklarından bahsederken, “bu zorluklar içinde yayın kuruluşunu ayakta tutmayı başaran Sayın Fikri Kapan ile eşi Zaliha Kapan’ı kutluyor, başarılarının devamını dileriz” dedi.

İlkhaber Sahibi Haydar Yağız, Eski CHP İlçe Başkanı İsmail Fota, eski CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Noyan Keskin’de Hakimiyet’i ziyaret ettiler.

Yağız da, Erdemirde çalıştığı yıllardan itibaren Hakimiyet’i yakından takip ettiğine vurgu yaparak, “gazetecinin aynı zamanda ahlaklı olması çok önemli, bu anlamda Sayın Kapan ve Hakimiyet’i kutluyorum” diye konuştu.

Fota ile Noyan da, Yayın Grubumuza başarı dileğinde bulundular.

Hakimiyet Yayın Grubu Yazı İşleri Müdürü, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Yayın Kuruluşu Sahibi Fikri Kapan da, mesleğin hassasiyetinden ve toplumsal değerlerinden bahsetti.

ÖĞRETMENLER UNUTMADI

Diğer yandan, Hakimiyet’in yakın takipçileri bazı öğretmenlerimiz de yayın grubumuzu ziyaret ederek Kapan ile görüştüler.

İlçedeki Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Üçler Sarıkaya, okulda Türkçe Öğretmeni Ahmet Cakcak, Matematik Öğretmeni Yüksel Ermiş, İlçedeki Bilim ve Sanat Kurumu Merkezi’nde (BİLSEM) öğretmen Fatih Akyüz, Hakimiyet’i ziyaret ettiler. Öğretmen Yeşim Yağız da mesaj ile kuruluşumuzu kutlayanlar arasına katıldı.

Melinda-Melda-Fizel Kapan ailesi ve Duru Ayten ile annesi Sibel Kapan da Hakimiyet’e gelerek kutlamalarını gerçekleştirdiler.

Öte yandan, Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Arslan Keleş çiçek göndererek, eski Ereğli belediye Başkanı Murat Sesli’de telefonla, Ereğli TSO Genel Sekreteri Gündüz Acar, yaşamlarını İstanbul’da sürdüren Ereğlili Ruşen ve Nilüfer Çelebi kardeşler ve ilçedeki bazı bilardo sporcuları da mesajlarla kuruluşumuzun 43. Yayın yılını kutladı.




Bu sayfayı yazdır

2.03.2023 15:38:04

Bu haber 707 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 129 kişi online
Toplam ziyaret : 76.045.223

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
816 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1445 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri