(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇ ADAY ADAYI DEVAM…

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, CHP’den Zonguldak Milletvekili Aday Adaylığı konuşulan eski CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Likoğlu, protokol ziyaretlerini sürdürüyor.

Likoğlu, eşi Begüm Likoğlu ile birlikte Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek, görüş alış verişinde bulundu.

Ziyaretlerinde, Milletvekili aday adaylığı konusunda da görüş ve düşüncelerini aktaran Likoğlu,na Posbıyık da çıktığı yolda başarı dileğinde bulundu.

Milletvekili Aday Adayı Uğur likoğlu, eşi Begüm ile birlikte daha sonra Kandilli Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve CHP Kandilli Belde Başkanı Fikri Görmüş’ü ziyaret etti.

Ziyaretleri ile ilgili genel değerlendirmede bulunan Likoğlu, şunları kaydetti:

“Teşvik sıralamasında Kdz. Ereğli olarak bölgesel bazda 3. Zonguldak geneli ilçe bazında ise 2. Sıradayız. İlçemizin hak ettiği yatırımları alması için bu sıralamanın güncellenmesi gerekiyor. Ereğli’miz için önemli olan bu konuda bizlerde elimizden geleni yapmaya hazırız. Ayrıca Üniversite Kampüs projesi için heyecanlıyız fakat yeni kampüs alanı ile birlikte yeni bölümlerin Ereğli’ye gelmesi, hem ekonomimize hem de şehrimizin gelişimine katkı sağlayacaktır. Kdz. Ereğli’ye gelen öğrenci sayısını arttırmamız gerekiyor. Kdz. Ereğli’de doğmuş, büyümüş, bu şehirde ticaretini ve yatırımını yapan bir insan olarak herkes gibi benimde bu şehre bir borcum var. Kdz. Ereğli’nin gelişmesi için ne gerekiyorsa bunu her platform da dile getirmek bizlerin bir görevi. Üzerimize ne düşüyorsa elimizi taşın altına koymaya hazırız.”

Uğur Likoğlu, ziyaretlerde gösterilen ilgi dolayısıyla teşekkürlerini de ilettiğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

28.02.2023 15:02:21

Bu haber 662 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.437.782

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
957 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1114 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri