(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

CEVABI SERT OLDU!

(Haber: Fikri Kapan) - Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Murat Pulat, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın “haddini aşan sözler” sarf ettiğini bildirdi.

Pulat, yaptığı yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Alan’ın, CHP’yi kendisine ‘dert edindiğini’ ileri sürerken, halkı mağdur edeceğini, esnafın dertleri ile uğraşmasını önerdi.

Belediye Başkanı Ömer Selim Alan’ın ‘Yalan ve uydurma haberler’ ürettiğini iddia eden Pulat, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“ALAN’IN İFADELERİ HADDİNİ AŞIYOR!”

“Şehrin Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisini dert edineceğine mağdur ettiği halkın, esnafın dertlerine baksın. Belediye Başkanlığı yalan uydurma haberler, söylenmeyen sözleri söylenmiş gibi söylemek neye fayda sağlıyor anlamıyoruz. Bizim Belediye Meclis Grubumuzu ve Başkan Vekilimizi yalancılıkla suçlayan zat kendi ağzıyla yalanları söylemeye utanmıyor. Haddini aşan sözlerini kendisine iade ediyorum.

“HALKIN DURUMUNDAN BAHSET”

Sen kurduğun çadır tiyatrosuyla merkez çarşısı esnafına çektirdiğin sıkıntıdan bahset. Aylardır sıkıntıya soktuğun köprü altı esnafının durumlarından bahset. Onların sorunlarını çöz.

Kendi meclis çoğunluğu ile halledemediğin işlere bahaneler uydurma. Biz hiçbir şeye itiraz etmiyoruz, biz halkın yanındayız, biz yasalara uymayan işlere destek vermiyoruz. O zaman söyledim şimdi de söylüyorum, bize sorup da mı yıktın ki, şimdi bizden destek istiyorsun.

“İÇ İŞLERİMİZE KARIŞMAK HADDİNE DEĞİL”

Partimizin içişlerine karışmak senin haddine değil. Sen Belediye Başkanlığı görevini yapmaya çalış. Aslı astarı olmayan lafları söyleme. Çocuk gibi ağlayarak Belediye Başkanlığı ve siyaset yapma. Gerçi sizin siyaset anlayışınız bu; Yalan, dolan, uydurma haber.”




Bu sayfayı yazdır

1.01.2023 13:25:48

Bu haber 684 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
02.01.2023 16:18:21
ASIM CAKIR diyor ki;

DR BASKAN DEDENIN KEMIKLERINI SIZLATMA ONIN YOLU HEP HALK VE HAKTAN YANAYDI RUHU SAD OLSUN AZIZ OGRETMENIMIN




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.437.037

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
956 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1113 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2122 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri