(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İSTİŞARE ETTİLER

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, Ak Parti İlçe Teşkilatınca düzenlenen İstişare Toplantısında, partiye katılan üyelere rozetleri takıldı.

İlçedeki Öğretmenevi salonunda gerçekleştirilen toplantıda konuşan AK Parti Milletvekili Polat Türkmen, Zonguldak’a önemli hizmetler yapıldığını savunarak, devam eden çalışmaların da tamamlanacağını söyledi.

İlçede yapılması kararlaştırılan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Karadeniz Ereğli Kampüsü’nde temel atma aşamasına gelindiğini belirten Türkmen, “Üniversitemiz, fakülteden endişe etmeyin, o fakülte buraya gelecek. Rahat olun. Hem öğrencisi, hem de diğer işleriyle. Onda bir sıkıntımız yok” dedi.

Türkmen,  ekonomik sıkıntıların çözümü noktasında çalışmaların devam ettiğini, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT), emekliler ve diğer ekonomik sıkıntılarla ilgili en güzel sonuçlar alınacağını savundu.

AVCI: BİZİM RÜYAMIZ VAR!

Ak Parti İl Başkanı Muammer Avcı da, Ak Parti iktidarının ülke genelindeki bazı icraatlarından bahsederken, şunları kaydetti:

“Bizim bir rüyamız var. Artvin’den Samsun’a kadar olan Karadeniz sahil yolunun, Samsun üzerinden Sinop, Kastamonu, Zonguldak; Akçakoca, Karasu, Kocaeli ve üçüncü köprüye uzanan Doğu Karadeniz sahil yolunun batı aksında devamı. Zonguldak ile Filyos’u birleştirecek üç etaplık proje gerçekleştiriyoruz. Zonguldak-Kilimli arasını bitirdik. Devamında Kilimli-Muslu arasını bağlayacak. Ardından da Muslu’dan Filyos’a uzanan 7 sıralı tünelimiz var. Bu imalatlar tamamlandığında Zonguldak’ta 42 tünelimiz olacak.

Devrek, Ereğli arasındaki yol konusunda bunu il başkanları toplantımızda Cumhurbaşkanımıza izah ettik. Hem Zonguldak-Devrek, hem Devrek Ereğli yollarının görüşüldü. Ereğli Çevre yolu. İnşallah, milletvekillerimizle birlikte biz bu çevre yolunu da hayata geçirmek için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğiz. Yığılca Alaplı arasında çalışmalar devam ediyor.”

İSİM VERMEDEN POSBIYIK’A!..

AK parti karadeniz Ereğli İlçe Başkanı Saffet Bozkurt ise isim vermeden Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’a eleştirilerde bulundu.

Bozrukt, şunları kaydetti:

“Birileri belediye meclis toplantılarını basın toplantılarına çevirip proje anlatmıyor sadece konuşuyor. Biz burada icraat anlatıyoruz. Biz burada sadece yapımına başlanan ve başlama aşamasına gelen projeleri sizlerle paylaşıyoruz. Kdz. Ereğli Özel Eğitim Kurumu'nun ihalesinin ne zaman yapılacağı Pazartesi yada Salı günü belli olacak. Türkiye'de Konya'dan sonra bu proje Kdz. Ereğli'de 10 bin metrekare üzerine hayata geçecek. Gündüz engelli bakım merkezini hayata geçiriyoruz. Kdz. Ereğli'ye bin 500 öğrenci kapasiteli iki ayrı yurt yapımı da 2023 yılı yatırım programına alınmış durumda. Kdz. Ereğli'ye 100 adet konut yapılacak. İlçemizde yeni alanlar bulduk, talep çok fazla. İnşallah ilçemize daha fazla konut yapmasını sağlayacağız. Çevre yolunun projesi yapıldı, inşallah 2023 yatırım programına alınacak. Kdz. Ereğli Eğitim Kampüsü projesi temel atma aşamasına geldi. Bizim Kdz. Ereğli olarak olmazsa olmazımız, talep gören bir fakülteyi ilçemize kazandırmak.”

Konuşmaların ardından, aralarında İYİ Partide çeşitli görevlere aday olan Sinan Durdu ile birlikte 80 kişiye parti rozeti takıldı.




Bu sayfayı yazdır

19.12.2022 16:15:24

Bu haber 784 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 3 kişi online
Toplam ziyaret : 76.217.527

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
632 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
720 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2034 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri