(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SÜRPRİZ SAYILIR!

(Haber: Orhan Akyüz) - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini bildirdi.

Demirköse, MHP Zonguldak İl Başkanlığı’nda düzenlediği basın toplantısında, 2023 seçimlerinde milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz günlerde Ankara’da bir dizi temasta bulunduğunu, aday adaylığı için gerekli başvurularını da yaptığına işaret eden Demirköse, şöyle konuştu:

‘’Milletvekili aday adaylığım konusunda nihai kararı Genel Başkanımız Devlet Bahçeli verecek. Partililerimizin yanı sıra Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin oluruyla aday adayı oluyorum.

Liderimiz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin talimatları, milletvekillerimiz ve Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyelerimizin destek ve katılımlarıyla MHP Zonguldak teşkilatları olarak uzun bir zamandır ilçe, belde, köy ve esnaf ziyaretlerimiz yapılmaktadır, oldukça yoğun bir şekilde üye katılım programlarımız da düzenlenmektedir. Zonguldak’ın sosyal, ekonomik, eğitim, sağlık ve istihdam konuları TBMM’de gündeme getirilmekte ve zaman içerisinde de olumlu sonuçlar alınmaktadır. Bu çalışmalarımız 2023 seçimlerinden sonra daha da artarak devam edecek, 2 katlı şehit diyarı Zonguldak hak ettiği hizmeti alacaktır. 2023 yılında yapılacak olan seçimlerde partimden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzum, Genel Merkezimiz tarafından kabul edilmiştir. 2023 yılının haziran ayında yapılacak seçimlere adım adım yaklaşırken bu güne kadar şerefle sürdürdüğüm MHP İl Başkanlığı görevimden, partimizden milletvekili aday adayı olmak niyet ve arzusuyla parti tüzüğümüzün 94. maddesi gereğince istifa ediyorum.

SADAKAT VE BAĞLILIKLA HİZMET ETTİM

İftiharla belirtmek isterim ki; görev başında bulunduğum sürece Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’ye, partime ve teşkilatıma büyük bir sadakat ve bağlılıkla hizmet verdim. Partimizin politikalarının aksaksız hayata geçirilmesi için Genel Merkezimizle uyum içinde görevimi ifaya gayret ettim. Bundan sonra da gönüllü bir nefer olarak Sayın Genel Başkanımıza, partimize ve teşkilatımıza hizmet vermeye devam edeceğim. MHP, birlik ve beraberlik içinde 2023 seçimlerine her zamankinden daha güçlü bir şekilde girecek, TBMM de büyük bir çoğunluk ve güçle temsil edilecektir.
2023 seçimlerinin; Zonguldak için, bölgemiz için, ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyor, sizleri Allaha emanet ediyorum.’’

Demirköse, MHP İl Başkanlığında yeni bir görevlendirme yapılıncaya kadar İl Başkanlığı görevine devam edeceğini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

5.12.2022 18:30:00

Bu haber 823 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 76.214.838

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
528 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri