(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TEK LİSTE İLE; İYİOL...

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İyi Parti İlçe Kongresinde, tek liste ile gidilen seçimlerde İzzet İyiol Başkanlığa seçildi.

Bugün (3 Aralık) Eski Bağlık Salonu’nda Sevin Gümüş’ün Divan Başkanlığında gerçekleştirilen kongrede Saygı Duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okunan kongrede mevcut yönetimin faaliyet ve mali raporları okunarak oy birliği ile ibra edildi.

Kongreye davetli olarak katılan Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaptığı konuşmada, aralarında partisi CHP’nin de yer aldığı Millet İttifakı’nın bir bireyi olmaktan mutlu olduğunu söyledi.

2023’de yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı Genel Seçimlerinin önemini vurgulayan Posbıyık, “bu seçimler memleket meselesidir. Herkes elinden geldiğince mücadele etmelidir. Sıkıntılı günler yaşıyoruz elbirliği ile mücadele etmeliyiz” dedi.

Başkan Posbıyık Karadeniz Ereğli’nin “İl” olma mücadelesinde sessiz kalınmaması gerektiğini savundu.

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Erkmen, bu dönem Milletvekili adaylığı düşüncesi olan ve parti kararı gereği yeni dönemde İlçe Başkanlığına aday olmayan Op. Dr. Evrim Balbaloğlu’na dönemindeki çalışmalarından dolayı teşekkür etti, başarı dileğinde bulundu. Erkmen de, bu dönem İYİ Parti’nin önemli misyon üstlendiğine dikkat çekti.

Devrek Belediye Başkanı Vedat Öztürk, İYİ partili olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek İlçe Başkanı Evrim Balbaloğlu’nu daha yükseklerde görme dileğini iletti.

Karadeniz Ereğli Belediye Meclisi’ne CHP’den seçilmesinin ardından bir süre sonra İYİ Parti’ye geçen Belediye Meclis Üyesi Sertan Kuzu da, ilçedeki kurucuları arasında yer aldığı partisinin yaşadığı süreci özetledi.

BALBALOĞLU: YİNE MEMLEKET, YİNE MEMLEKET…

Evrim Balbaloğlu ise Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anarak başladığı konuşmasında, şunları kaydetti:

“Başkanlık görevim süresinde birlikte çalıştığım arkadaşlarıma, partililere ve Genel Başkanımız Akşane’e teşekkür ediyorum. İyi ki birlikte olmuşuz, iyi ki bu kutlu yola çıkmışız, Allah hepinizden razı olsun. Görev süremde önemli çalışmalar yaptık. Ancak bölgemizin işsizlik, Türkiye Taş Kömürü Kurumu, göç, tersaneler, Üniversite kampüsü, liman tartışmaları gibi sorunları var. Halkını arkasına almayan hiçbir siyaset sürdürülemez. Kimse endişe etmesin ki, bu karanlıktan yine asil Türk Milleti çıkmayı bilecektir. Yine bu karanlıktan dün nasıl Mustafa Kemaller çıktıysa bugün de İYİ’ler çıkacaktır. Yine memleket, yine memleket, gök masmavi, dal yemyeşil, tarla sapsarı olacaktır.”

Balbaloğlu’nun konuşması aralarında ve sonunda partililerin yoğun alkışlarla tezahüratta bulunduğu gözlendi.

Başkanlık seçimlerine tek liste ile giren İyiol ise birlikte oldukları sürece aşamayacakları zorluğun bulunmadığını vurgulayarak, “Partimizi birlikte yönetmek için İyi Parti'nin en onurlu görevlerinden biri olan ilçe başkanlığına adayım” dedi.

Deva Partisi Ereğli İlçe Başkanı Şerife handan Aktimur, CHP İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Partinin çevre Belde Başkanları, Türk Metal Sendikası Şube Sekreteri Birol Onay, Şube Mali Sekreteri Ferdi Ergün, bazı Sivil toplum Kuruluş Başkan ve yöneticilerinin de katıldığı kongrede gidilen seçimlerde, İzzet İyiol Başkanlığa seçildi.




Bu sayfayı yazdır

3.12.2022 17:46:50

Bu haber 890 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 13 kişi online
Toplam ziyaret : 76.214.627

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
528 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
718 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2031 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri