(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ÇUFALI, BİLİM FUARINDA…

ZONGULDAK

(Haber: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı’nın, Zonguldak Fen Lisesi'nde düzenlenen “4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı”na katıldığı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün yazılı basın açıklamaya göre, Çufalı, İl Milli Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, okul yöneticileri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ile davetlilerin katılımıyla Zonguldak Fen Lisesi'nde düzenlenen ‘4006 TÜBİTAK Bilim Fuarı’nı ziyaretinde, sergilenen projelere ilişkin öğrencilerden ve öğretmenlerinden detaylı bilgiler aldı.

Çufalı, burada yaptığı açıklamada, ZBEÜ’ olarak akademik ve bilimsel anlamda düzenlenen her projenin yanında olduklarını belirterek, şunları kaydetti:

“Bilim fuarları, bilimin ve bilimsel çalışmaların yeni nesiller tarafından benimsenmesini teşvik eder. Bilimin günlük hayatla ilişkilendirilmesi, araştırma tekniklerinin, bilimsel raporlamanın ve bilimsel sunum becerilerinin tabana yayılarak genç bireylere kazandırılması, farklı gelişimsel ve bilişsel seviyedeki her çocuğa bilimsel proje yapma fırsatının sunulması, ülkemizin geleceği için önemlidir. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK), bu bağlamda öğrencileri motive edici destekler veren kıymetli bir kurumdur. Proje yapan, yapılmasını motive eden, bu süreçte emeği geçen herkesi tebrik ediyorum, tüm öğrencilere nitelikli projeler yapmalarını tavsiye ediyorum.”




Bu sayfayı yazdır

24.02.2022 12:40:25

Bu haber 622 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 7 kişi online
Toplam ziyaret : 76.325.085

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
805 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1067 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2084 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri