(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

TÜRK METAL’DE HAREKETİLİK!

KDZ/EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ın, yetkili oldukları Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’ndaki (ERDEMİR) 1.Soğuk Haddehane Müdürlüğü çalışanı Üyelerine ziyarette bulundu.

Yılmaz, İş yerleri Baş Temsilcisi ve İşyeri Temsilcisi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, Türk Metal Genel Başkaın Pevrul Kavlak ve Genel Başkan Yardımcısı Halil Faki Erdal’ın selamlarını iletti.

Üye işçilerle birlikte molada çay içerek sohbetlerde bulunan Yılmaz, işçeliren çalışma koşulları ve taleplerine ilişkin de görüş alışverişinde bulundu.

YILMAZ’I ZİYARET ETTİLER

Diğer yandan, sendikanın yetkili olduğu Kdz.Ereğli Erdemir Çelik Servis Merkezi (ERSEM) çalışanı üyeleri ise Yılmaz  ve Şube Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ettiler.

Söz konusu ziyaretlerde süreci devam eden MESS Grup Toplu İş Sözleşmesi ve güncel konular hakkında sohbet edildi.

Öte yandan, Türk Metal Şube Başkanı Yakup Yılmaz’ı, ERDEMİR’de yeni iş başı yapan genç üyelerin ziyaretlerinin de devam ettiği bildirildi.

Sendikadan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yılmaz, işe başlayan ygenç işçilere kazasız, belasız ve başarılı çalışma yaşamı dilerken, şunları kaydetti:

“Daima daha iyiye, daima daha ileriye düşüncemiz doğrultusunda genç üyelerimizin ziyaretleri ile birlik ve beraberliğimizin daha da kenetlenerek artmaktadır. Genç üyelerimizle çalışma hayatı, sendikal yaşam ve güncel konular hakkında sohbetler edildi. Nazik ziyaretlerinden dolayı arkadaşlarımıza teşekkür eder, kazasız belasız çalışmalar dileriz.”




Bu sayfayı yazdır

7.10.2021 12:45:35

Bu haber 1837 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 9 kişi online
Toplam ziyaret : 76.442.430

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
959 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1116 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri