(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

GENÇLERDEN İKİ ŞEY İSTEDİ

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı, Karadeniz Ereğli Belediye Spor Kulübü bünyesindeki U 14 ve U16 basketbol takımı sporcuları ile Türkiye Şampiyonası’nda dereceye giren boks takımı sporcularının ziyaret ettiği bildirildi.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Zonguldak şampiyonu olan U14 ve U16 Erkek Basketbol takımları şampiyonluk kupalarıyla birlikte ziyaret ettikleri Posbıyık ile başarılarını paylaştılar.

Boks takımı sporcularından yıldız kızlarda olan +80 kiloda Türkiye ikincisi Şeydanur Taşgün ve 60 kiloda Türkiye üçüncüsü olan İrem Melek Yallı ile Gençlerde 56 kiloda Türkiye üçüncüsü olan İbrahim Karakuş da madalyaları ile birlikte başkan Posbıyık’ı ziyaret etti.

POSBIYIK: GENÇLERDEN 2 ŞEY İSTİYORUM

Posbıyık, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuların elde ettikleri başarı ile gurur duyduğunu belirterek, şunları kaydetti:

“Sizleri ve size destek veren ailelerinizi, antrenörlerinizi kutluyorum. Belediyespor büyük bir sporcu yelpazesine sahip. Bütün branşlarda sporcularımız var. Elimizden geldiği kadar destek olmaya çalışıyoruz. Gençlerden iki şeyi her zaman istiyorum: birincisi her zaman bir hedeflerinin olması.  Bir hedef belirleyip o hedef için çalışmaları. İkincisi ise demokratik kurallar çerçevesinde bulundukları ortamda yanlışlar gördüklerinde demokratik haklarını aramaları. Bunlar çok önemli. Sezon başında salon sporları ve futbol olmak üzere bütün branşlarımıza imkanlarımız dahilinde destek vermek için elimizden geleni yaptık.”

BAŞKAN POSBIYIK’A TEŞEKKÜR

Takım kaptanları da yaptıkları konuşmalarda Başkan Posbıyık’a verdiği destek için teşekkür ederken daha büyük başarılar elde etmek için ellerlinden geleni yapacakları sözünü verdiler.

Ziyarette takım antrenörlerinin yanı sıra Karadeniz Ereğli Belediye Meclis üyeleri aynı zaman Belediyespor Yönetim Kurulu üyeleri Satılmış Yiğit ve Tarkan Atik ile aileler hazır bulundu.




Bu sayfayı yazdır

2.03.2020 10:58:30

Bu haber 1268 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 25 kişi online
Toplam ziyaret : 76.440.459

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
958 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1115 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2124 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri