(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

KATILIM 250’Yİ GEÇTİ!

EREĞLİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde, Karadeniz Ereğli Anadolu Lisesi Mezunları Derneği’nce (KEALMED) Mezunlar Günü kutlamasının gerçekleştirildiği bildirildi.

Dernek yönetiminden yapılan yazılı açıklamaya göre, KEALMED Yönetim Kurulu Başkanı Aykut Ateş, okul binasında düzenlenen etkinlikte saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından yaptığı konuşmada, geleneksel hale getirdikleri etkinliğe her yıl katılımın artmasından memnunluk duyduğunu belirtti.

Ateş, bu yılki kutlamaların derneğin 10. Kuruluş yıl dönümüne gelmesinin de ayrı önemi olduğunu vurgularken, dernek olarak korumalı öğrencilere yardımlarının devam edeceğini, destek verenlerle gurur duyduğunu ve mezunların gelecek yıllarda da devam etmesini istediğini belirtti.

Ateş’in, okulun ilk yöneticilerinden Sebahattin Dündar’ın gönderdiği mesajı okumasının ardından, etkinliğe katılamayan öğretmenler ile yaşamını yitiren öğretmenlerin isimleri okunarak anıldılar.

Bazı plaket ve çeşitli yıllarını kutlayan mezunlara temsili diplomaları verilen etkinlikte, Merhum Öğretmen Galip Baysal anısına bu yıl ikincisi düzenlenen basketbol maçı,  mezunlardan oluşan iki takım ve Suat Yazıcı'nın yönetiminde oynandı. 

Ereğli pidesi ikramında bulunan mezunlar, gün boyunca okul bahçesinde söylenen şarkılara eşlik ettiler, hatır afotoğrafları ektirdiler.

FİNAL BÜYÜK ANADOLU OTEL’DE OLDU

Bu yılki KEALMED’in 10. Kuruluş Yıldönümünün finali ese Büyük Anadolu Ereğli Dtel’de yapıldı.

250’in üzerinde katılımla gerçekleşen müzikli etkinliğe, aralarında okuldan mezun CHP’li milletvekili aday adayı işkadını Buket Müftüoğlu, basketbol antrenörü ve yorumcusu Ayhan Kalyoncu gibi isimler de katıldı.

Mezunlar ve öğretmenler söylenen şarkılarla  gönüllerince eğlenirken, yılda bir kez bile olsa birlikte unutulmaz bir akşam geçirdiler.




Bu sayfayı yazdır

19.05.2015 14:40:23

Bu haber 2271 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 17 kişi online
Toplam ziyaret : 76.191.848

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
403 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
704 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1919 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri