(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SALONA GELDİLER VE..!

EREĞLİ

Merhum Turgut İnan- Nezahat İnan çiftinin oğlu Uğuralp İnan, evlilik yaşamını Ümmiyet-Ahmet Acun çiftinin kızı Ümran ile birleştirdi.

Aynı zamanda Kore Gazisi Turan İnan’ın torunu, Semih Muhasebe’de çalışan Uğuralp ile özel bir firmada çalışan Ümran’ın nikahı, Atatürk Kültür Merkezi’ndeki Belediye Nikah Salonu’nda kıyıldı.
Dede İnan’ın kalabalık davetlileri Acun ailesi ile birlikte karşıladığı nikahta çiftin şahitliklerini ise Umut Uludağ ve İsmail Acun yaptı.

Ümran ile Uğuralp’in, nikah memurunun “evlenmek istiyormusunuz” sorusuna verdikleri “evet” yanıtı sonrası imzayı atmalarının ardından davetlilerin yoğun alkışı arasında evlilik cüzdanı ise her zamanki gibi geline verildi.

AKP, Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, aynı partinin Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, bazı Belediye Meclis Üyeleri, Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Yönetim Kurulu Üyesi Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Semih Özkök, Kore Gazileri Derneği Şube Temsilcisi Emekli Albay Cevdet Evinç,  Muharip Gazileri Derneği Ereğli Şube Başkanı Temel Şahin ve davetlilerin katıldığı nikah merasiminde genç çift tepbikrelir kabul etti, hatıra fotoğrafları çekildi.

Hakimiyet Ailesi olarak Ümran-Uğuralp İnan çiftine ömür boyu mutluluklar diliyor, gençlerin birlikteliğinin önünü açan aileleri kutluyoruz.




Bu sayfayı yazdır

2.05.2015 21:25:54

Bu haber 3242 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 15 kişi online
Toplam ziyaret : 76.189.283

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
399 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
702 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1917 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri