(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HEM KUTLAMA, HEM ZİYARET

EREĞLİ
  Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde kurulu, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları’nda (Erdemir) çalışan bir grup işçinin kadro değişimi ve kademe alması dolayısıyla kutlama yaptığı bildirildi.
  Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi’nin resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Erdemir Yapım Montaj Müdürlüğü İnşaat Bakım Baş Mühendisliği Marangozhane Birimi’nde çalışan 8 işçi kadro değişikliği ile 3 işçi ise kademe yükselişini kutladı.
  Çalıştıkları birimde bir araya gelen 8 sendika üyesi, C kadrosundan B’ye geçişlerini kutlarken, 3 üye de aldıkları kademenin mutluluğunu yaşadı.
  Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şubesi Mali Sekreterimiz Sedat Taşdelen, davet edildiği kutlama etkinliğinde yaptığı konuşmada, üyelerin hak ederek derece aldıklarını söyledi.
  Konuşmasında sözleşme sürecinden de bahseden Taşdelen, şöyle dedi:
   “Alnınızın akıyla hak ettiğiniz derecelerinizi aldınız. İşinize ve teşkilatınıza sahip çıktığınız ve sağlık, sıhhatiniz yerinde olduğu sürece daha birçok kademeler alacağınıza inanıyoruz. İnşallah aldığınız kademelerin yanı sıra sağlık sıhhat içinde emeklilik günlerinizi de görürsünüz. Önümüzdeki 24. Dönem Toplu İş Sözleşmesi öncesi Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’ndan yetki belgemizi bekliyoruz. Erdemir çalışanı üyelerimizle görüşerek hazırladığımız taslağımız şekillenmek üzere. Son şeklini de üyelerimizle paylaşacağız.
  Bu birlik ve beraberliğimiz olduğu, sendikamızı sahiplendiğiniz sürece sözleşmeyi masa başında, üyelerimizin haklarını en iyi şekilde savunarak tamamlamayı hedefliyoruz.”
  Kutlamaya Şube Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Karakaya, Baştemsilci Mustafa Yıldız, İş Yeri Temsilcisi Zafer Karaşen, İşyeri Baş Mühendisi Kökten Köktuğ, iş yeri formeni Ayhan taş ile mesai arkadaşları katıldığı kaydedildi.
  
  
ODABAŞ’A TEŞEKKÜR ETTİLER
  Diğer yandan Türk Metal Sendikası Karadeniz Ereğli Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş’ı, Erdemir Liman Müdürlüğü Liman Bakım Baş Mühendisliği ‘nde çalışan üyelerinin ziyaret etti.
  Gerçekleştirilen ziyarette işçiler, C’den B kadrosuna geçişleri dolayısıyla Odabaş’a teşekkür ettiler.
  Odabaş da, Erdemir’in ağır çalışma koşullarında ekmeğini kazanan Erdemir çalışanlarının, daha iyi koşullarda iş hayatlarını sürdürebilmeleri için sendika olarak gayretleri olduğunu söyledi.
  Erdemir işçisinin, her zaman işini en iyi şekilde yaptığını savunan Odabaş, “bunun karşılığında da hak ettiğini alması gereken üyelerimiz için her türlü gayreti gösteriyoruz. B kadrosuna geçmenizle birlikte üstlendiğiniz sorumluluğun arttığının farkında olduğunuzu çok iyi biliyorum. Her zamanki gibi birlik ve beraberlik içinde iyi üretip, iyi kazanmak istiyoruz” dedi.



Bu sayfayı yazdır

18.01.2013 15:12:18

Bu haber 3705 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.097

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
423 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
186 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1308 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri