(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

AKSİYON FİLMİ GİBİYDİ!

EREĞLİ
  Zonguldak’ta Polisin ‘DUR’ ihtarına uymayan otomobil sürücüsü ile Polis arasında kovalamaca yaşandı.
  Ereğli’ ye kadar devam eden kovalamaca da sürücüler çıkmaz sokakta sıkıştı. Dağlık alanda kaçmaya çalışan 3 kişi Polisin sıkı takibi sonucu yakalandı. Kovalamaca sırasında Zonguldak Emniyet Müdürlüğüne bağlı bir Polis aracının takla attığı ve 4 Polis’in yaralandığı öğrenildi.
  Olay bu gece saat 01.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre Zonguldak şehir merkezinde Polis 34 RHV 99 plakalı otomobil sürücüsü O. D’ye ‘dur’ ihtarında bulundu. İhtara uymayan ve kaçmaya başlayan sürücü ile Polis arasında kovalamaca başladı. Kozlu beldesinde ki Polis barikatını da
  
aşan sürücü O.D’nin peşine düşen 67 A 0624 plakalı ekip otomobili Bölge trafik istasyonu önünde takla attı. Meydana gelen kazada otomobil içinde bulunan Polis memurları Serkan Köse, Salih Sarı ve Hamdi Semeci ile birlikte kaza yağan aracın çarptığı Polis memuru Adnan Engin yaralandı. Yaralılar ambulans ile Zonguldak Araştırma Hastanesine kaldırılmasının ardından diğer ekipler kaçan sürücüyü kovalamaya devam etti.
  Sürücünün Ereğli istikametine doğru kaçmasından dolayı İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine haber verildi. Kepez mevkiinde ‘DUR’ ihtarı çekilen otomobil sürücüsü geri dönerek Ömerli Mahallesi Mevkisinde ki Kaynarca Konutları istikametine kaçmaya başladı. Ömerli mahallesinden ormanlık alana doğru kaçan sürücü, çıkmaz yola girince
  
aracı terk ederek kaçmaya başladı.
  Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri, yüksek rakımda olan ormanlık alanda bulunan karda ayak izlerini takip ederek sürücü O.D. (21) ve aynı araçta bulunan A.A (20) ve S.B’yi (17) yakaladı.
  Araç sürücüsü Onur Duymaz, Polislerin ‘Neden kaçtın’ sorusuna ‘Askerim. Firariyim. Yakalanırsam ceza alırım. Ondan kaçtım’ dedi.
  Yakalanan otomobil sürücüsü, polislere içinde asker kıyafetleri bulunan çanta olduğunu söylemesi üzerine polis çevrede çanta aradı. Çantaya ulaşamayan Polisler üç zanlıyı ekip otolarına bindirerek Merkez karakoluna götürdü.
  İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen
  
  
şahıslardan A.A. ile S.B. ifadelerinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakılırken asker kaçağı olduğu belirlenen sürücü O.D. Karadeniz Bölge Komutanlığı Askeri İnzibat ekiplerine teslim edildi.
  Diğer yandan sürücü O.D’nin askerlik görevini sürdüğü Karadeniz Bölge komutanlığından 9 gün önce firar ettiği öğrenildi.
  Olayda kullanılan ve İstanbul’dan bir başka kişi tarafından kiralandığı belirtilen otomobil, İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilerek inceleme altına alındı. Yapılan arama sonrasında otomobil yediemine alındı. Gözaltına alınan 3 kişinin Hırsızlık ve uyuşturucudan dolayı kayıtları olduğu örenildi.
  Kovalamaca sırasında kaza yapan ve Zonguldak Araştırma hastanesine kaldırılan 4 Polis memurunun sağlık durumlarının iyi olduğu ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
  

  



Bu sayfayı yazdır

18.01.2013 10:53:18

Bu haber 4011 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 22 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.456

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri