(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

SORUNA ÇÖZÜM BAŞLADI!

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Müftü Mahallesi Süheyla Erel Sokak üzerinde, kaldırıma atılı seyyar araba ve atıklarını temizleme çalışması yaptı.

Dün (12 Eylül), Hakimiyet Yayın Grubunda “Bu Sokağın Sahibi Yok mu!” başlıklı haberde konu edilen, yol üzerindeki usulsüz araç parkları ve seyyar satıcı ihlallerinin ardından Zabıta ekipleri harekete geçti.

Gerekli yerde ön inceleme yapan ekipler; öncelikle yaya kaldırıma bırakılmış ve kullanılmayan; çoğunlukla balık satışında kullanılan seyyar el arabaları ile bunlara ait atık parçaları belediye kamyonetine koyarak götürdü.

Zabıta ekipleri, güzergahta satış yapan seyyar balıkçıları da uyararak, özellikle çevre kirliliği ve hijyene karşı hassas olmaları, yaya ve araç geçişlerine engel olmamaları gerektiğini söylediler.

SIRA TRAFİK EKİPLERİNDE!

Aynı güzergahta başlıca diğer sorun ise trafik akışının engellenmesiydi.

Özellikle Öğretmenevi girişinin de bulunduğu güzergahta, söz konusu bina Ay City’nin kapalı otoparkı olmasına rağmen Öğretmenevine gelen araçlar ve civardaki iş yeri sahiplerinin yola park etmeleri, iki aracı yan yana geçmesine imkan tanımıyor.

Güzergahı kullanan sürücüler ile vatandaşlar, geçmişte “Araç Park Yasağı Levhası” bulunan, sonraları ise neden kaldırıldığı bilinmeyen yasak levhaları ile “Park edilen araç çekilir” uyarılı levhaların yeniden asılması isteniyor.

Söz konusu güzergahta İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerinin gerekli müdahaleleri yapması; araçlarını yol kenarına (karşılıklı) park eden iş yerleri uyarması yada cezai işlem uygulaması bekleniyor.




Bu sayfayı yazdır

13.09.2023 13:11:52

Bu haber 853 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (1)
13.09.2023 15:53:49
ByKaL diyor ki;

Dünde dediğim gibi, ortaya bariyer çekilecek ve iki yönlü trafik akışı sağlanacak. Böylelikle sağlı sollu park edilemeyecek.




Şu anda 24 kişi online
Toplam ziyaret : 76.459.620

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
1068 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1127 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2330 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri