(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İLGİLİLERE DUYURULUR!!!

(Haber: Fikri Kapan) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, artan araç sayısına paralel trafik yoğunluğu da had safhaya ulaştı.

Alternatif yolların yeterli ve düzenli şekilde kullanılamadığı ilçede, sorumsuzluk ve ilgisizlik ise bazı cadde ve sokak yollarında trafik akışını adeta kilitleme noktasına getiriyor.

Bunlardan biri de Müftü Mahallesi Meydanbaşı yokuşundaki Süheyla Erel Sokak olarak gösteriliyor.

BU NE UMURSAMAZLIK!

Aynı zamanda Karadeniz Ereğli Öğretmenevi girişinin de bulunduğu sokakta, gelişi güzel araç park ihlallerini yanı sıra, seyyar balık satış arabaları ve yakın iş yerlerine ait araçların gün içinde ‘süresiz’ park edişleri, sokakta ikili trafik akışını ‘imkansız’ denecek kadar aza indiriyor.

Bu olumsuzluk nedeniyle her iki yönden aynı anda gelen araçlar oldukça zor şartlarda geçiş yapabilirken, bu olumsuzluğa neden olanların umursamaz; hatta karşı çıkış tavırları sürücüleri daha da çileden çıkarıyor.

DENETİMLER Mİ YETERSİZ!

Böylesi olumsuzluk yaşanan güzergahta bir de seyyar satıcıların, seyyar tezgah ile başladıkları satış alanlarını ‘küçük dükkan’a çevirme gayretleri, sıkıntının boyutunu bir kat daha artırıyor.

Gerek güzergahı kullanan civardaki iş insanları, gerekse sürücüler durumdan oldukça rahatsızlarını dile getiriyor. Bu gibi durumlarda sürücüler yada rahatsız vatandaşlar durumu “112 Acil” hattına veya “153” Zabıtaya bildiriyorsa da yeterince ilgi gösterilmediğinden çözüm bulunamıyor.

ÇÖZÜM NE?

Söz konusu Süheyla Erel Sokak’ta çözüm ise yine vatandaşlarca gösteriliyor. Çok sayıda vatandaş; öncelikle Öğretmenevi ve bulunduğu iş merkezinin zemin katında otopark olması nedeniyle, güzergahta park yasağı uygulanmasını öneriyor.

Bunun yanı sıra söz konusu seyyar tezgahların mümkün olduğunca yol işgalinde bulunması, yine çevredeki iş yerlerine ait araçların, dükkanlarına en yakın alanlar olan yol üzerine park etmelerinin önlenmesi isteğinde bulunuyor.

EMNİYET V E BELEDİYEYE DUYURULUR!

Yukarıda kaleme aldığımız yorum da içerikli haberde yer aldığı gibi durumdan rahatsız ve mağdur vatandaşlar, Hakimiyet vasıtasıyla konunun İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Ereğli Belediyesi’ne ulaştırmamızı talep ediyor.

Hakimiyet Yayın Grubu olarak; aynı zamanda vatandaştan gelen bu talebin dikkate alınması, zaten yasak olan bir çok ihlalin bir an öncesi ortadan kaldırılması gerektiğini bildiriyoruz.

NOT: Habere ilişkin fotoğraf, alanın olabildiğince en boş zamanında çekilmiştir.




Bu sayfayı yazdır

12.09.2023 11:19:12

Bu haber 1881 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (4)
15.09.2023 22:01:00
Mehmet diyor ki;

Ereğli de tek yön yollara uyan da yok. Yeterince denetim ve ceza uygulamasi yapılsaydı böyle olmazdı.
15.09.2023 00:41:42
Cemşit Davlumbazcıoğlu diyor ki;

Bozhanede caldis kafe ve midyeci Şenol bırak kaldırımı yola masa atmışlar bildiğin araç yoluna masa
13.09.2023 03:27:14
Misafr diyor ki;

Hakikaten su altinbas pastanesi arabasininin yerinden oynadigini gormedim gun boyu yillardir orada ve sagdan gelen trafigi felc ediyor inanilmaz rahatlar polis bile kaldirmiyor.
12.09.2023 13:31:27
ByKaL diyor ki;

Tam yolun ortasına, yolu ikiye ayıracak şekilde dubalar yerleştirilsin. Geliş gidiş şeklinde olsun yol.




Şu anda 48 kişi online
Toplam ziyaret : 76.457.742

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
1068 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
1127 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
2330 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri