(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

“EBRU TOPÇU İLK GÖZ AĞRILARIMDAN”

Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde futbola başlayan Ebru Topçu, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı makamında ziyaret etti.

Belediye basın bürosundan yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

“2004 yılında Şalvarspor – Alyazmalıspor gösteri maçı ile başlayan Kdz. Ereğli Belediyespor Kadın Futbol takımı serüveninde ilk kurulan futbol takımının önemli parçalarından olan milli takım ve Galatasaray Kadın Futbol takımı forması giyen Ebru Topçu, Kdz. Ereğli Belediye ve Belediyespor Kulüp Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek hasret giderdi.

Ziyarette Ereğli Kadın Gücü Kooperatifi Başkanı Neriman Posbıyık da  yer alarak Ebru Topçu’yu başarılarından dolayı kutlayarak tüm kadın sporcularla gurur duyduklarını ifade etti.

GALATASARAY FORMASI HEDİYE ETTİ

Ziyarette Ebru Topçu Başkan Posbıyık’a ‘67-Halil Posbıyık’ yazılı Galatasaray forması hediye ederken, Başkan Posbıyık ise Ebru Topçu’ya 2004 yılında başlayan Kadın Futbol takımı serüvenini anlatan ‘Şalvarspor’dan Alyazmalıspor’dan Süper Lige, Milli Takıma” fotoğraf albümünü hediye etti.

GURURUMUZ

Ören Mahallesi’nde arkadaşları ile futbol oynarken, henüz 9 yaşında Kdz. Ereğli Belediyespor tarafından kurulan kadın futbol takımı seçmelerine katılan Ebru Topçu ile sarılan Başkan Halil Posbıyık, ‘Ebru Topçu bizim gururumuz. İlk göz ağrısı sporcularımdan. Kendisinin başarıları ile gurur duyuyorum’ dedi.

BAŞKANIMIZIN KADIN FUTBOLUNDA EMEĞİ ÇOK

Ebru Topçu ise Başkan Halil Posbıyık’ın kadın futbol takımı kurmasının ardından hayatının değiştiğini belirterek şunları söyledi: ‘Bugün 100 ’üncü milli maçıma çıkabildiysem, Galatasaray’da forma giyiyorsam onun sayesinde oldu. 2005 yılında kadın takımını kurmasaydı, ben asla bugünlere gelemeyecektim. Kendisine tüm kadın sporcular adına teşekkür ediyorum.’

Ziyaret sonunda Başkan Posbıyık Ebru Topçu’ya sarılırken duygusal anlar yaşadı.”




Bu sayfayı yazdır

5.06.2023 16:24:26

Bu haber 564 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 12 kişi online
Toplam ziyaret : 75.756.972

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
425 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri