(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’NÜN HİZMETİ VE ETKİNLİKLERİ

(Haber/Derleme: Orhan Akyüz) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi’nde (ZBEÜ), hizmet ve etkinliklerde bulunulduğu bildirildi.

HASTANEYE ANJİYOGRAFİ CİHAZI

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne anjiyografi cihazı alındığı bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğü’nün, yazılı basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

‘’Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bu hafta alınan anjiyografi cihazıyla, hastanenin anjiyo cihaz sayısı 2’ye çıktı. Kardijoloji, kalp-damar cerrahisi ve beyin cerrahisi birimlerinde kullanılacak cihaz ile birlikte Batı Karadeniz’de çok sayıda kişi tarafından tercih edilen hastane hizmet potansiyelini ileri bir boyuta taşımış oldu.
Bugün sabah saatlerinde Üniversitemizin İbni Sina Kampüsündeki hastaneyi ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’e, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu ile Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal eşlik ederken, Hastane Başhekimi Doç. Dr. Özcan Pişkin de cihaz ile ilgili bilgiler aktardı.
Üniversite hastanesinin hem Zonguldak ilinde hem de Batı Karadeniz’deki diğer iller bazında da önemli bir sağlık hizmeti potansiyeli taşıdığını dile getiren Özölçer, hastanenin daha fazla sayıda insana, niteliği çok daha yüksek hizmet verebilmesi adına yenileme ve geliştirme çalışmalarına tüm hızıyla devam ettiklerini aktardı.
Yabancı Diller Yüksekokulu (YDYO) Öğretim Elemanlarımız, dün Bartın Üniversitesi’nin (BÜ) ev sahipliğinde düzenlenen ‘15. YDYO Yöneticileri Toplantısı’na katıldılar.
Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Okşan Dağlı, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Murat Dede ve Yabancı Diller Bölümü Başkanı Öğr. Gör. Dr. Sevda Çimen, dün Bartın Üniversitesi Kutlubey Yerleşkesi Eğitim Fakültesi Salonu’nda düzenlenen ‘15. YDYO Yöneticileri Toplantısı’na katıldı. Türkiye’deki tüm yabancı diller yüksekokulları yöneticilerinin katıldığı toplantı, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, YDYO Yöneticileri Platformu Kurucu Başkanı Prof. Dr. Hüsnü Enginarlar ve BÜ YDYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Burcu Şentürk’ün konuşmalarını ile başladı.

‘ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ’

Tüm Türkiye’deki Yabancı Diller Yüksekokulları yöneticileri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen panellerde ve odak grup toplantılarında yabancı dil eğitiminin geleceği ile mevcut durumu, güçlü yönleri ve sınırlılıkları ile çözüm önerileri hakkında görüşmeler yapıldı.
Yabancı dil eğitimi alanında karşılaşılan zorlukların ele alındığı toplantıda, çözüm önerilerinin yanı sıra teknolojinin dil öğretimindeki rolü ve dijital öğrenme platformlarının kullanımı, öğretmen niteliği, müfredat tasarımı, öğrencilerin maruz kalma ortamlarının çeşitlendirilmesi, dil öğrenmede öğrenci motivasyonu ve ölçme değerlendirme gibi pek çok konu hakkında konuşuldu.

BAHAR KONSERİ’NE KATILDI

Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in eşi Seran Özölçer, Yalçın Arslan Türk Sanat Müziği (TSM) Topluluğu Korosu tarafından düzenlenen Bahar Konseri’ne katıldı.
Üniversitemiz Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu’nda dün akşam düzenlenen konsere Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz’ın eşi Fatma Tutulmaz, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in eşi Seran Özölçer ve çok sayıda davetli katıldı.
Orhan Arık’ın şefliğinde birbirinden güzel eserlerin seslendirildiği konsere, Türk Sanat Müziği sevenleri yoğun ilgi gösterdi. Yalçın Arslan’ın ölüm yıl dönümü anısına düzenlenen konser, dinleyicilerin beğenisini topladı.

HOLLANDA’DAN ZİYARETE GELDİ

Rektör Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, bugün Alaplı Ziraat Odası Hollanda sorumlusu Abdullah Bostancı’yı makamında ağırladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Özölçer, konuğuyla bir süre sohbet ederek yaptığı çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bostancı da misafirperverliğinden dolayı Rektör Özölçer’e teşekkür etti. Yaklaşık yarım saat süren ziyaret, fotoğraf çekimiyle sona erdi.’’




Bu sayfayı yazdır

27.05.2023 11:54:54

Bu haber 469 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 27 kişi online
Toplam ziyaret : 75.757.198

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
425 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
187 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1309 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri