(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

HER GÜN BİR HAREKET!!!

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Türk Metal Sendikası 1 Nolu Şube Başkanı Altan Kalfa’ya, İlçede kurulu Erdemir Vakfı ve Erdemir Emeklileri Dayanışma Derneği (EVEDER)Yönetimi ziyarette bulundu.

EVEDER Başkanı Aziz Boy, ziyarette yaptığı konuşmada, Türk Metal’in, ülke genelinde olduğu gibi bölgede de “İşçinin Kalesi” olduğunu savunarak, göreve atanmalarından dolayı Kalfa ve Yönetimini kutladı.

Kalfa da, EVEDER’in, ERDEMİR çalışanlarını emeklilik süreçlerinde de bir arada tutan etkili bir dernek olduğunu hatırlatarak, ziyaretlerinden dolayı Boy ve yönetimine teşekkür etti.

TEMSİLCİ EŞLERİ ZİYARETE GELDİ

Bu arada, Şube Yönetim Kurulu Ünite Temsilcileri eşleri de Kalfa’ya ziyaret gerçekleştirerek, başarı dileğinde bulundular.

Kalfa’da, Türk Metal’in üyeleri ile birlikte büyük bir aile olduğunu belirterek, ziyaretleri dolayısıyla kadınlara teşekkür etti.

EŞLERLE DİDİM’E GİTTİLER

Öte yandan, bir grup Türk Metal Üyesi, eşleri ile birlikte Türk Metal7in Muğla’nın Didim tatil beldesindeki Büyük Anadolu Didim Otel’e gitti.

Türk Metal  Kdz. Ereğli 1 Nolu Şube Başkanı Kalfa, Baştemsilcilik binası önünden uğurladığı üyelere hitaben yaptığı konuşmada, Türk Metal’in, aynı zamanda üyelerinin eğitim ve sosyal yaşamlarına da önem verdiğini belirterek, şunları söyledi:

“Her yıl gerçekleştirilen bu tür etkinliklerimizde üyelerimiz katıldıkları seminerlerde sendikal yaşama dair bilgilerini güncelliyorlar. Dönüşlerinde ise birikimlerini mesai arkadaşları ile paylaşıyorlar. Değerli eşleri de, aynı seminerlere katılarak, çalışma yaşamı hakkında bilgileniyorlar. Hayırlı yolculuklarınız olsun.”

Bugün (19 Mayıs) Otobüslerle İlçeden ayrılan işçi ve eşleri, 23 Mayıs'ta Ereğli'ye dönüş yapacaklar.




Bu sayfayı yazdır

19.05.2023 13:29:04

Bu haber 767 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 8 kişi online
Toplam ziyaret : 76.033.106

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri