(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

ZBEÜ’DEN DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERE…

(ZONGULDAK/Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesinde (ZBEÜ) depremzedeler için başlatılan kırtasiye yardımına ilginin büyük olduğu bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamada, üniversite bünyesindeki Ombudsman Topluluğu tarafından, deprem bölgesindeki öğrencilere destek sağlamak amacıyla geçtiğimiz hafta başlatılan kırtasiye yardım kampanyasına, ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in de destek verdiği belirtildi.

ZBEÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde Ombudsman Topluluğu, açtığı stantla deprem bölgesindeki öğrencilere ulaştırılmak üzere kırtasiye malzemesi toplamaya başladığı hatırlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Fakülte binasında 10 gün önce ‘Küçük ve ya Büyük, Bizim İçin Her Çaba Önemli’ sloganıyla kırtasiye destek kampanyası başlatan Ombudsman Topluluğu, kısa süre içinde ZBEÜ’nün çeşitli birimlerinden çok sayıda malzeme bağışı topladı. Akademik-idari personel, öğrencilerimiz ve hayırseverler tarafından yapılan yardımlarla pastel boya, kuru boya, sulu boya, resim defteri, boyama kitabı, masal kitabı, hikâye kitabı ve defter gibi çok sayıda ürün toplayan topluluk, herkese duyarlılığı için teşekkür etti.
ZBEÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’in ziyaret ederek kırtasiye desteğinde bulunduğu standa  Zonguldak İl Jandarma Komutanlığı da katkıda bulundu. Ombudsman Topluluğu yaptıkları açıklamada yoğun ilgi sebebiyle kampanyanın 29 Mart’a kadar uzatıldığını belirterek, yardım etmek isteyen herkesi standa beklediklerini ve uzaktan destek olmak isteyen yardımseverlerin de iletişim adreslerinden kendilerine ulaşabileceklerini ifade etti.”




Bu sayfayı yazdır

26.03.2023 15:26:30

Bu haber 362 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 52 kişi online
Toplam ziyaret : 76.044.538

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
815 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
426 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1444 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri