(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

DEMİR'İN GÖZÜYLE; ZBEÜ...

(ZONGULDAK/Fikri Kapan) - Zonguldak Ticaret ve Sanayi Odası (ZTSO) Başkanı Metin Demir’in, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Mühendislik Fakültesini ziyaret ettiği bildirildi.

ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünün yazılı açıklamasında, beraberinde ZTSO Genel Sekreteri Muharrem Sarıkaya ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, ZBEÜ Rektörü İsmail Hakkı Özölçer’in, ZBEÜ Genel Sekreteri Doç. Dr. Mustafa Yıldız, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hamit Aydın ve Teknopark Müdürü Doç. Dr. Ferdi Kesikoğlu tarafından karşılandığı belirtildi.

Demir’in, Mühendislik Fakültesindeki projeler ve öğrenci takımlarının faaliyetleri hakkında bilgi aldığı anlatılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Demir, Mühendislik Fakültemiz bünyesindeki takımların yaptığı çalışmaların takdire şayan olduğunu belirterek, imkanları dahilinde takımlara destek olmak istediklerini dile getirdi. Sirius Havacılık ve Uzay Takımı,ThornySkateTechnology Takımı,   B- DİSPATE,HÜMA Havacılık ve Uzay Takımı,Grizu-263 Uzay Takımı,ZBEÜ OVAT,Gökbörü Havacılık ve Uzay Takımı,ISA- ZBEUN Takımı,ISA- Revo Takımı,Fevkani (Çelik köprü) ve Venüs Havacılık Takımıyla görüşüldüğü ziyaret yaklaşık bir buçuk saat sürdü.”

TÜBİTAK PROJESİ ONAYI

Diğer yandan, ZBEÜ İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş’in danışmanlığını yaptığı ve aynı fakülteden 2 öğretim üyesinin araştırmacı ve yürütücü olduğu proje TÜBİTAK tarafından onaylandığı açıklandı.

Üniversitenin açıklamasında, şu ifadelere yer verildi:

“Üniversitemiz İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Melih Geniş’in danışmanlığında hazırlanan ‘Zonguldak Madencilerinin Afet Müdahale Tecrübelerinin Toplumsal ve Kriz Müdahale Önerileri Açısından Değerlendirilmesi’ başlıklı projede Psikoloji Bölüm Başkanı Öğretim Üyesi Dr. Levent Kıylıoğlu araştırmacı, Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi  Öğretim Üyesi Dr. Erdem Dirimeşe ise yürütücü olarak yer alıyor.”




Bu sayfayı yazdır

25.03.2023 12:54:42

Bu haber 432 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 6 kişi online
Toplam ziyaret : 76.032.110

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
811 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
423 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1440 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri