(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YALÇIN, ZONGULDAK’TAYDI

(ZONGULDAK) - İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın, Zonguldak’ta bazı ziyaretlerde bulundu.

Eski Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Yalçın, 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine yönelik çalışmaları kapsamında gittiği Zonguldak’ta; İYİ Parti Zonguldak Milletvekili aday adaylarından Yavuz Erkmen’e, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’e ve iş insanları Turgut Hamzaçebi ile Zekeriya Danışmaz’a ziyaretlerde bulundu.

PARTİSİNDEN BAŞLADI

Yalçın, İYİ Parti İl Başkanlığı ziyaretinde, İYİ Parti İl Başkanı Erdal Gülay ve yönetimi tarafından karşılandı.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Yalçın, şunları söyledi:

“Geldiğimiz süreci artık köprüden önce son çıkış olarak görüyorum. Burada herkes elini taşın altına koymak zorunda. Bölgemizde oyumuzu ne kadar arttırabiliyorsak, önce bölgemize sonra vatanımıza, milletimize fayda sağlayabileceğimizi düşünüyorum. Aday adaylık sürecinde de adaylar içerisinde kriterler bellidir; genel merkezin de kriterleri var, il ve ilçelerin de kriterleri var. Bu kriterler doğrultusundan gerçekten tarafsız en fazla oy alabilecek, partiye katkı sağlayabilecek adaylar sahaya çıkarsa ülkemiz için daha iyi olur diye düşünüyorum. Bunun değerlendirmesi artık genel merkezin takdirinde. Aday gösterildiğim takdirde bölge halkından gerekli desteği göreceğime inanıyorum. Ben, bu partiye üye olduğum zaman hiçbir makam, mevki beklemeden bu yola girdim. Bu seçim sürecinde de partimin ve içinde bulunduğumuz Millet İttifakının başarısı için gecemizi gündüzümüze katarak çevremdeki insanlarla çalışacağız.”

İl Başkanı Gülay da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Yalçın’a adaylık yarışında başarı dileğinde bulundu.

MERKEZ İLÇE İLE DEVAM

Yalçın, bir sonraki ziyaretini partisinin merkez ilçe başkanı Dilay Küçük’e yaptı. Seçim süreci ve bölgedeki durum hakkında görüş alışverişinde bulunulan ziyarette Başkan Küçük, Yalçın’a başarı diledi.

ERKMEN MEMNUNİYETİNİ BİLDİRDİ

Yalçın, İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olan önceki dönem il başkanı Yavuz Erkmen’i de ofisinde ziyaret etti. Erkmen, Yalçın’ın aday adayı olmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti ve “Ben aday adaylığınıza samimiyetle sevindim. Çünkü ne kadar partimize fazla rağbet olursa o oranda partimizin bilinirliliğini de arttırırız. Toplumda saygın, sevilen kişileri aramızda görmek bizleri mutlu ediyor. Liyakatlı kişilerle doğru tespitler yaparak bu yola çıkıldığında çok daha iyi sonuçlar alabileceğimize inanıyorum.” diye konuştu.

Ziyaret her iki aday adayının da birbirine başarı dileğinde bulunması ile sonlandı.

TSO’DA EKONOMİ VE SİYASET KONUŞULDU

Yalçın, beraberindekiler ile Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir’i makamında ziyaret etti. Bölge ekonomisi ve siyaset konularında yapılan sohbetle geçen ziyarette TSO Başkanı Demir, Yalçın’a çıkmış olduğu yolda başarı diledi.

Yalçın’ın il merkezinde programı iş insanları Turgut Hamzaçebi ve Zekeriya Danışmaz’a gerçekleştirilen ziyaretlerle son buldu.

İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın’ın ziyaretlerine, Avukat Adil Ateş, iş insanları Mehmet Çivici ve Tansel Yılmaz da eşlik ettiler.




Bu sayfayı yazdır

25.03.2023 11:19:41

Bu haber 442 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 76.110.305

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
229 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
555 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1473 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri