(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

İŞİMİ YARIM BIRAKMAM!

(KDZ. EREĞLİ) - Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na destek amaçlı kurulan “Kılıçdaroğlu Gönüllüleri” ülke genelinde bölgesel çalışmalarını sürdürüyorlar.

Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Karadeniz Bölge Sorumlusu Safiye Karaarslan, sosyal hesabındaki paylaşımında, her gittikleri bölgede vatandaşlara Kılıçrdaroğlu’nun selam ve sevgilerini ilettiklerini bildirdi.

Karaarslan, Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun tanıtımı ve yapacaklarına ilişkin çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirtti.

DURMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM

Hakkında, “Milletvekili Adayı Olacağı” yönünde söylentiler çıkarıldığına dikkat çeken Karaarslan, açıklamasında şunları kaydetti:

“Kemal Kılıçdaroğlu Gönüllüleri Batı Kdz. Koordinatörü olarak Ülkemizin kaderinin belirleneceği, günlerimizin daha aydınlık istikbalimizin ise akla ve bilime dair şekilleneceği, birlikteliğe beraberliğe kavuşacağımız bir Türkiye için en başından beri adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu için sokak sokak çalıştık. Her vatandaşın elini taşın altına koyduğu bu dönemde kimse yatağa aç girmesin diye, Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun selamı ile gidilmedik köy, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadık. Durmadan da çalışmaya devam edeceğiz.

VEKİL ADAYI DEĞİLİM!

Ancak belirtmek isterim ki, başladığım hiç bir işi yarıda bırakmam ve başarıya götürene kadar gücümün üstünde çalışırım. Şahsım adına öncelik söz verdiğimiz gibi Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu Cumhurbaşkanı yapmak tek hedefimizdir.

Sorulduğu ve cevap beklendiği için buradan da söyleyeyim; herhangi bir vekil adaylığım yoktur. Zamanı ve yeri geldiğinde süreci değerlendirip sorumluluk almam gerektiğine kanaat ettiğimde, isteğimle ve seve seve bu talebi kabul edeceğimi bilmenizi isterim.

Biz şimdi Mayıs’ı bahar yapmaya geliyoruz.”

Bu arada, Karaarslan, çalışmalara ilişkin bir sinevizyon sunumunu da sosyal hesaplarında paylaştı.

 




Bu sayfayı yazdır

24.03.2023 11:17:00

Bu haber 1085 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 23 kişi online
Toplam ziyaret : 76.038.856

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
813 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
424 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1442 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri