(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

YALÇIN ZİYARETLERE BAŞLADI

(KDZ. EREĞLİ) - Zonguldak’ın Ereğli İlçesinde, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı eski Karadeniz Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Sertan Yalçın, bazı ziyaretlerde bulundu.

Yalçın, İlçedeki ziyaretlerine, Ereğli TSO Başkanı Arslan Keleş ve Başkan Yardımcısı Harun Günönü’yü ziyaretlerle başladı.

Beraberinde, eski Ereğli TSO başkan Yardımısı Mehmet Çivici ile birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde konuşan Yalçın, Zonguldak’a ve Zonguldak halkına hizmet etmek için İYİ Parti’den Zonguldak Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirterek, aday olduğu takdirde halktan gerekli desteği alacağına inandığını ifade etti,Keleş ve yönetiminin çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Keleş de, İYİ Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Sertan Yalçın’a başarılar diledi.

ZİRAAT ODASI ZİYARETİ

Temaslarına devam eden Yalçın, kendisine eşlik eden Avukat Adil Ateş’le birlikte, İlçe Ziraat Odası Başkanı Zafer Yalman ve ekibini de ziyaret etti. Burada ilçenin tarım potansiyelinin daha verimli değerlendirilmesi konusunda görüş alışverişinde bulunuldu, karşılıklı başarı dilekleri iletildi.

EREĞLİ DTO’DA ÜNLÜER VE USTAOĞLU ZİYARETİ

Daha sonra IMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetimini ziyaret eden Yalçın’ı DTO Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer ve Meclis Başkanı Kamil Ustaoğlu karşıladı. Sektörel konuları genel ve yerel ölçekte ele alan Yalçınve DTO ekibi; liman, balıkçlık, tersanecilik ve lojistik gibi konularda değerlendirmede bulundu. İlçe belediyesi rıhtımı konusunda Liman Başkanlığı ile sorunlar olduğunu duyuran Ünlüer, konunun takipçisi olduklarını söyledi. Çıktığı yolda Yalçın’a başarılar dileyen Ünlüer ve Ustaoğlu,  TBMM’de Kdz. Ereğli’den bir isim görmek istediklerini belirtti.

PARTİSİNİ ZİYARET ETTİ

İlk günkü ziyaretler kapsamında İyi Parti İlçe teşkilatınıİş İnsanı Mehmet Çivici ile birlikte ziyaret eden Yalçın, İlçe Başkanı İzzet İyiol ve yönetim kurulu üyeleri ile sohbet etti.  Seçim stratejisi üzerine görüşen ikili, adaylık sürecinin önemi üzerine fikir birliğine vardı. Şahıslardan ziyade partinin kurumsal kimliğinin önemine dikkat çeken ve ailesinin siyaset geleneğinden, TSO başkanlığı döneminden ve iş dünyasındaki tecrübelerinden söz eden Yalçın, seçim sürecinde her aşamada sonuna kadar partisini destekleyeceğini ifade etti. Başkan İzzet İyiol da partiye son dönemlerde ilginin attığını söyledi ve “Asıl süreç adaylar belirlendikten sonra başlayacak. Genel merkezimizin belirleyeceği adaylara ve sıralayama saygılı olup hepsinin yanında olacağız, çalışacağız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in ifadesi ile biz bu seçimi birlikte kazanacağız, tarih yazacağız. Her aday adayımıza olduğu gibi demokrasi yarışında size de başarılar dileriz.” diye konuştu.

ERDEMİR VE HAKİMİYET

Yalçın, ayrıca ilçede yayın yapan Hakimiyet Gazetesini de ziyaret ederek sahibi Fikri Kapan’la görüş alışverişinde bulundu. Yerel basının önemine dikkat çeken Yalçın, tarafsız haberciliğinden ötürü Kapan’ı kutladı ve uzun yayın yılları diledi. Kapan’da Yalçın’a başarılar diledi.

Öte yandan SertanYalçın gün içerisinde Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları T.A.Ş. (ERDEMİR) Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker’e de nezaket ziyaretinde bulundu.




Bu sayfayı yazdır

24.03.2023 09:43:55

Bu haber 638 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)






Şu anda 16 kişi online
Toplam ziyaret : 75.741.983

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
SEÇİMİ KİM KAZANIR?


Devamını oku »

21.03.2024 16:52:50 tarihinde yazıldı
399 kez okundu



SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
182 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

ÇABALARINI GÖRÜYORUM


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1304 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri