(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

BAĞIŞLARINIZ KABUL GÖRÜR!

Zonguldak’ın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bu Ramazan ayında da evlere sıcak yemek dağıtma uygulamasına başladıklarını bildirdi.

Posbıyık, Belediye mutfağında basın mensuplarına yaptığı açıklamada, söz konusu dağıtım 25 yıldır sürdürdüklerini ve Türkiye’ye örnek olduklarını söyledi.

Bugün başlayan Ramazan ile birlikte, ihtiyaç sahibi, bakıma muhtaç ailelerin evlerine yemek göndermeye başladıklarını anlatan Posbıyık, şöyle dedi:

“Ekiplerimiz hazırlıklarını yapıyor, sefer taslarıyla birlikte evlerine götürüyor. Kapı ağzından ihtiyaç sahiplerine veriyor. Kesinlikle kimseyi rahatsız etmeden, rencide etmeden bu işlemi yapmaya çalışıyoruz. Her gün üç kap yemek burada hazırlanacak. Bugün çorba, tas kebabı ve pilav hazırladık. Her gün menü değişecek. Bir yandan da ihtiyaç sahiplerinin tespitlerini yapıyoruz. Şu anda bin kişilik bir başvuru var ilerleyen zamanda bu sayı artacağını tahmin ediyoruz. Depremzede vatandaşlardan da talepleri olanların evlerine aynı şekilde götüreceğiz.

BAĞIŞLARINIZ KABUL GÖRÜR!

Posbıyık, Kaymakamlık izni ile Ramazan ayı süresince Göztepe’den iftar topu atılacağını, ramazan davulcularının da gerekli kartların hazırlandığını hatırlatarak, “Ramazan Kolisi hazırlıklarımızın hepsini yaptık. Şu anda da büyük bir stoğumuz var, bugünden itibaren dağıtıma başlıyoruz. Kahramanmaraş’tan yeni talep geldi. ‘Gıda kolisine büyük ihtiyaç var’ dediler. Kahramanmaraş’a da gıda kolisi yardımında bulunacağız” dedi.

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, fitre yerine belediyenin yardımlarına destek olmak isteyenler iş insanları ve hayırseverlerin Et, pirinç, makarna, yağ gibi ayni ve nakdi yardımda bulunabileceklerini sözlerine ekledi.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2023 13:33:16

Bu haber 537 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 14 kişi online
Toplam ziyaret : 76.090.510

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
199 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
543 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1464 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri