(Hakimiyet Gazetesi'nin resmi internet sitesidir)

REKTÖRÜ ZİYARETE GELDİ

(ZONGULDAK/Fikri Kapan) - Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer’i, Ukrayna’daki Zhotomyr Politeknik Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Vasyl Mamray’ın ziyaret ettiği bildirildi.

Üniversitenin Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörlüğünden yapılan yazılı açıklamalara göre, ziyarette, bir süre önce ikili işbirliği anlaşması imzalanan Zhotomyr Politeknik Üniversitesi ile geliştirilebilecek ortak projeler ve işbirliği imkânları görüşüldü. Özellikle Erasmus+ projeleri ve ortak bölümler arasında yapılabilecek işbirliği çalışmaları karşılıklı olarak istişare edildi.

Görüşmede, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Dış İlişkiler Genel Koordinatörü Doç. Dr. Murat İnce ve Erasmus Koordinatörü Öğretim Üyesi Dr. Üyesi Dinçer Biçer hazır bulundu.

AFET VE KRİZ HABERCİLİĞİ PANELİNDE…

Bu arada, ZBEÜ Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Koordinatörü Doç. Dr. Tuğba Akdal ve Öğretim Görevlisi Mutluhan Çamur, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Merkez Teşkilat Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen “Afet ve Kriz Haberciliği” konulu panele katıldılar.

İletişim Fakültesi öğrencileri ve mesleğe yeni başlayan medya mensuplarına yönelik gazetecilik alanında mesleki tecrübe aktarımı amacıyla düzenlenen etkinliğin açılışında konuşan Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, afet dönemi haberciliğine dikkat çekerek, bu gibi kriz dönemlerinde habercilik pratiklerinin nasıl olması gerektiğine dair önerilerde bulundu.

Panelin ardından Koordinatör Akdal, Altun ile bir süre sohbet etti ZBEÜ’de hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi aktardı.

TÜBİTAK PROGRAMINDA ZBEÜ 17. SIRADA…

Diğer yandan, ZBEÜ, TÜBİTAK 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2022 yılı 2. döneminin açıklanan sonuçlarına göre ZBEÜ, 189 üniversite arasında 17. sırada yer aldı.

Açıklanan sonuçlara göre, ZBEÜ, 11 biriminden yapılan155 başvuru ile 189 üniversite arasından 12. sırada yer alırken bu başvuruların 67’si desteklenmeye hak kazandı. 25 programdan yapılan proje başvuru sayısının desteklenmesiyle ilgili genel başarı oranı ise yüzde 43 olarak belirlendi.

NEVRUZDA FİDAN DİKTİLER

Öte yandan, ZBEÜ Çaycuma Meslek Yüksekokulu ve Çaycuma Gıda ve Tarım Meslek Yüksekokulu tarafından Çaycuma kampüsünde bulunan depremzedelerle Nevruz buluşması gerçekleştirdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen büyük deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımızın anısına Erenköy’de açılan Orman’ın fidan dikme ve açılış törenine Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bekir Hakan Bakkal, Çaycuma Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hikmet Yazıcı ve Çaycuma Tarım ve Gıda Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Deniz Karaelmas, akademik ve idari personel ile depremzedeler katıldı.Vali Tutulmaz’ın ve Rektör Yardımcısı Bakkal’ın ilk fidanları diktiği törende, depremzedeler de kaybettikleri yakınları için birer fidan dikti.




Bu sayfayı yazdır

23.03.2023 12:20:29

Bu haber 343 defa okunmuştur

Facebook'ta Paylaş
YORUM EKLE
DEĞERLİ OKURLARIMIZ;
Sitemizde takip ettiğiniz haberlerimize gönderdiğiniz yorumlarınızda; suç teşkil edecek, yasa dışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri içerikli olanlar; basın meslek ahlakı ile topluma saygı dolayısıyla yayınlanmamaktadır. Bu konudaki hassasiyetimize anlayış göstereceğiniz düşüncesiyle, teşekkür ediyoruz. HAKİMİYET
Adınız


(1000 / )

YORUMLAR (0)




Şu anda 39 kişi online
Toplam ziyaret : 76.120.286

Başlangıç Tarihi Bitiş Tarihi

Fikri KAPAN { KÖŞEMDEN }
YAZIK DEĞİL Mİ MEMLEKETE!!!


Devamını oku »

22.04.2024 09:17:43 tarihinde yazıldı
240 kez okundu

SAFRA KANAL TAŞLARINDA CERRAHİ DIŞI TEDAVİ YÖNTEMİ


Devamını oku »

14.03.2024 09:54:08 tarihinde yazıldı
558 kez okundu


(ESPRİYLE) KAREDEN YANSIYAN

EMİN ELLERDE OLUNCU..!


TUĞBA ARSLAN TAMİRCİ { KALEMİMDEN }
DİDEROT ETKİSİ


Devamını oku »

28.11.2023 12:54:26 tarihinde yazıldı
1475 kez okundu



Bu site en iyi IE5+ tarayıcı ve 1024 x 768 çözünürlükte izlenir.
Tüm Hakları Saklıdır
© 2006 EregliHakimiyet.Com - EregliHakimiyet.Net

Tasarım & Programlama RSNet tarafından yapılmıştır

Ereğli Haberleri